Öringfiske med sight fishing-metoden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Landon Mayer

Jämför och hitta det billigaste priset på Öringfiske med sight fishing-metoden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Öringfiske med sight fishing-metoden är skriven av Landon Mayer och gavs ut 2010-10-11.

Öringfiske med sight fishing-metoden som bok, ljudbok eller e-bok.
Öringfiske med sight fishing-metoden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 176

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Öringfiske med sight fishing-metoden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Öringfiske med sight fishing-metoden. Boken är skriven av författaren Landon Mayer. Bokförlaget Settern är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Öringfiske med sight fishing-metoden var 2010-10-11.

Originalspråket som Landon Mayer skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Fiske, jakt & skytte vilket ger den Qgbaa som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Öringfiske med sight fishing-metoden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 208 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 215 x 17 mm och den väger så mycket som 840 g. Öringfiske med sight fishing-metoden ISBN är 9789175866291. Öringfiske med sight fishing-metoden är en fristående bok .


Läs Öringfiske med sight fishing-metoden som bok

För dig som vill köpa och läsa Öringfiske med sight fishing-metoden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 176 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Öringfiske med sight fishing-metoden som ljudbok

Vill du lyssna på Öringfiske med sight fishing-metoden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Öringfiske med sight fishing-metoden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Öringfiske med sight fishing-metoden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Öringfiske med sight fishing-metoden som pocket

Öringfiske med sight fishing-metoden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Öringfiske med sight fishing-metoden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Öringfiske med sight fishing-metoden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Öringfiske med sight fishing-metoden
 • Författare: Landon Mayer
 • Genre: Fiske, jakt & skytte
 • Förlag: Bokförlaget Settern
 • Utgivningsdatum: 2010-10-11
 • Pris: 176
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 208
 • Fysiska dimensioner: 235 x 215 x 17 mm
 • SAB: Qgbaa
 • ISBN: 9789175866291

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Öringfiske med sight fishing-metoden?

Öringfiske med sight fishing-metoden är skriven av författaren Landon Mayer

När gavs Öringfiske med sight fishing-metoden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-10-11.

Var kan jag köpa Öringfiske med sight fishing-metoden?

Vi rekommenderar att du köper Öringfiske med sight fishing-metoden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Sight Fishing-experten Landon Mayer lär dig allt du behöver veta för att kunna upptäcka öringen innan du kastar. Författaren delar med sig av den kunskap han har tillskansat dig under alla år han har fiskat och guidat fiskare längs fina öringvatten. Det Landon är bäst på, är att fiska på stor öring med lätt utrustning. Han visar hur du ska göra för att upptäcka öringen, och hur du ska presenterar flugan på rätt sätt under olika förhållanden. Du får även tips och info för att få en lyckad fiskedag.Öringfiske med Sight Fishing-metoden är trevlig och lärorik läsning, och metoden ger resultat fler och större öringar.Landon Mayer verkar som fiskeguide i Colorado och har South Platte River som sitt hemmavatten. Han har guidat fiskare i dessa vatten i mer än 12 år. Han har skrivit flera fiskeböcker och publicerar fortlöpande artiklar i flera av de stora amerikanska fisketidningarna.

Utgivande förlag: Bokförlaget Settern