Ord som gror : alfabetet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Görel Hydén

Jämför och hitta det billigaste priset på Ord som gror : alfabetet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Ord som gror : alfabetet är skriven av Görel Hydén och gavs ut 2011-05-31.

Ord som gror : alfabetet som bok, ljudbok eller e-bok.
Ord som gror : alfabetet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 87

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Ord som gror : alfabetet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Ord som gror : alfabetet. Boken är skriven av författaren Görel Hydén. Studentlitteratur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Ord som gror : alfabetet var 2011-05-31.

Originalspråket som Görel Hydén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk & ordböcker vilket ger den Fc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Ord som gror : alfabetet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 60 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 260 x 210 x 5 mm och den väger så mycket som 183 g. Ord som gror : alfabetet ISBN är 9789144072531. Ord som gror : alfabetet är en fristående bok .


Läs Ord som gror : alfabetet som bok

För dig som vill köpa och läsa Ord som gror : alfabetet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 87 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Ord som gror : alfabetet som ljudbok

Vill du lyssna på Ord som gror : alfabetet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Ord som gror : alfabetet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Ord som gror : alfabetet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Ord som gror : alfabetet som pocket

Ord som gror : alfabetet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Ord som gror : alfabetet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Ord som gror : alfabetet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Ord som gror : alfabetet
 • Författare: Görel Hydén
 • Genre: Språk & ordböcker
 • Förlag: Studentlitteratur
 • Utgivningsdatum: 2011-05-31
 • Pris: 87
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 60
 • Fysiska dimensioner: 260 x 210 x 5 mm
 • SAB: Fc
 • ISBN: 9789144072531

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Ord som gror : alfabetet?

Ord som gror : alfabetet är skriven av författaren Görel Hydén

När gavs Ord som gror : alfabetet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2011-05-31.

Var kan jag köpa Ord som gror : alfabetet?

Vi rekommenderar att du köper Ord som gror : alfabetet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Ord som gror – Alfabetet är en arbetsbok med alfabetet som bas. Den är i första hand avsedd för elever i årskurs 1 som måste få fler utmaningar i samband med bokstavsinlärningen.Ord som gror – Alfabetet kan också användas av elever som generellt behöver arbeta mera med bokstavsljud och ordförståelse, kanske som en repetition på hösten i årskurs 2.Ord som gror innehåller roliga och omväxlande läs- och skrivuppgifter kring den aktuella bokstaven. Uppgifterna utökar elevernas ordförråd och tränar både läsning och läsförståelse. Boken ger också eleven en grundläggande studieteknik. Bokens uppläggVarje bokstav har ett eget uppslag, med läsförståelseuppgifter och lustfyllda illustrationer. Arbetsuppgifterna är av varierande slag. Det kan gälla till exempel att dra streck mellan ord och rätt bild, att ringa in ord och att läsa och rita. Eleverna löser uppgifterna direkt i arbetsboken. Instruktionerna är enkla, korta och tydliga så att eleverna lätt kan arbeta på egen hand.Sist på varje uppslag finns ett antal kreativa skriv- och/eller bilduppgifter att välja bland. Dessa uppgifter gör eleverna i en vanlig skrivbok, eller på “kladdpapper” för att sedan skriva rent i till exempel Skrivarboken A-Ö.

Utgivande förlag: Studentlitteratur