Om genus – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Raewyn Connell

Jämför och hitta det billigaste priset på Om genus innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om genus är skriven av Raewyn Connell och gavs ut 2015-08-06.

Om genus som bok, ljudbok eller e-bok.
Om genus

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Om genus

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om genus. Boken är skriven av författaren Raewyn Connell. Bokförlaget Daidalos är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om genus var 2015-08-06.

Originalspråket som Raewyn Connell skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Om genus i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 236 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 135 x 15 mm och den väger så mycket som 341 g. Om genus ISBN är 9789171734501. Om genus är en fristående bok .


Läs Om genus som bok

För dig som vill köpa och läsa Om genus som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om genus som ljudbok

Vill du lyssna på Om genus som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Om genus som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om genus som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om genus som pocket

Om genus finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om genus med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om genus med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om genus
 • Författare: Raewyn Connell
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Daidalos
 • Utgivningsdatum: 2015-08-06
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 236
 • Fysiska dimensioner: 210 x 135 x 15 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789171734501

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om genus?

Om genus är skriven av författaren Raewyn Connell

När gavs Om genus ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-08-06.

Var kan jag köpa Om genus?

Vi rekommenderar att du köper Om genus hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

I Om genus ger Raewyn Connell och Rebecca Pearse en översikt över och en introduktion till genusforskningens centrala frågeställningar. De ut går från att genus är en nyckeldimension i vårt privatliv, våra sociala relationer och vår kultur. I denna livs dimension ställs vi inför svåra praktiska problem som berör vår identitet, våra möjligheter till en rättvis behandling och under vissa omständigheter till och med vår överlevnad.

Utgivande förlag: Bokförlaget Daidalos