Om fällor och flockdjur – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Barbro Lindgren

Jämför och hitta det billigaste priset på Om fällor och flockdjur innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om fällor och flockdjur är skriven av Barbro Lindgren och gavs ut 2016-03-10.

Om fällor och flockdjur som bok, ljudbok eller e-bok.
Om fällor och flockdjur

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 180

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Om fällor och flockdjur

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om fällor och flockdjur. Boken är skriven av författaren Barbro Lindgren. Karneval förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om fällor och flockdjur var 2016-03-10.

Originalspråket som Barbro Lindgren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Om fällor och flockdjur i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 146 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 170 x 130 x 15 mm och den väger så mycket som . Om fällor och flockdjur ISBN är 9789187207556. Om fällor och flockdjur är en fristående bok .


Läs Om fällor och flockdjur som bok

För dig som vill köpa och läsa Om fällor och flockdjur som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 180 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om fällor och flockdjur som ljudbok

Vill du lyssna på Om fällor och flockdjur som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Om fällor och flockdjur som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om fällor och flockdjur som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om fällor och flockdjur som pocket

Om fällor och flockdjur finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om fällor och flockdjur med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om fällor och flockdjur med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om fällor och flockdjur
 • Författare: Barbro Lindgren
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Karneval förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-03-10
 • Pris: 180
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 146
 • Fysiska dimensioner: 170 x 130 x 15 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789187207556

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om fällor och flockdjur?

Om fällor och flockdjur är skriven av författaren Barbro Lindgren

När gavs Om fällor och flockdjur ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-03-10.

Var kan jag köpa Om fällor och flockdjur?

Vi rekommenderar att du köper Om fällor och flockdjur hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Barbro Lindgren är tillbaka med ännu en tankebok i samma stil som Även en ihålig nöt vill bli knäckt och Ett nollsummespel!”Är jag ett flockdjur? Nej, det är jag inte och har jag aldrig varit. Man kan inte vara ett flockdjur om man behöver tänka mycket. Och det behöver man för att förstå något av detta obegripliga liv.Då hinner man kanske också med att läsa filosoferna och få veta vad de har gått och tänkt på.Angående fällor, så fångar flugfällan insekter i sin dödliga men otroligt vackra kanna.Om flugfällan har Charles Darwin sagt: ‘Det är den underbaraste växten i världen.'” BARBRO LINDGRENI sin serie tanke böcker från Glömminges horisont funderar Barbro Lindgren, med lite hjälp av berömda filosofer och författare, över livets stora och små frågor. Men även hunden Mimmi, grannar, barnbarn och inte minst korvskinnen ovanför Fäholmen spelar viktiga roller. Katarina Olausson Säll har gjort målningarna till de vackra omslagen.Om tidigare böcker:”Om det fanns något förnuft i den litterära världen skulle en bok som denna få den uppmärksamhet som nu ges hypade tjockisromaner, salongspornografisk underhållning och illa skrivna deckare.” Michel Ekman i Hufvudstadsbladet”En mycket fin text för den som vill läsa om livet men inte älskar böcker som heter ‘Tankar om livet’ och har någon akvarellblomma på omslaget, och som brukar slentrianskänkas till konfirmander, studenter och 40-årskrisare. Det är en mjukhård, kompromisslös, reflekterande och ärlig text, vars emellanåt lakoniska humor på riktigt kan lindra både dödsångest och livsångest.” Rebecka Åhlund i Smålandsposten

Utgivande förlag: Karneval förlag