Om dagen tar slut – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lisa Hyder

Jämför och hitta det billigaste priset på Om dagen tar slut innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Om dagen tar slut är skriven av Lisa Hyder och gavs ut 2017-09-15.

Om dagen tar slut som bok, ljudbok eller e-bok.
Om dagen tar slut

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 114

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Om dagen tar slut

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Om dagen tar slut. Boken är skriven av författaren Lisa Hyder. Opal är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Om dagen tar slut var 2017-09-15.

Originalspråket som Lisa Hyder skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Bilderböcker vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Om dagen tar slut i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 48 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 307 x 240 x 10 mm och den väger så mycket som . Om dagen tar slut ISBN är 9789172998681. Om dagen tar slut är en fristående bok .


Läs Om dagen tar slut som bok

För dig som vill köpa och läsa Om dagen tar slut som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 114 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Om dagen tar slut som ljudbok

Vill du lyssna på Om dagen tar slut som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Om dagen tar slut som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Om dagen tar slut som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Om dagen tar slut som pocket

Om dagen tar slut finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Om dagen tar slut med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Om dagen tar slut med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Om dagen tar slut
 • Författare: Lisa Hyder
 • Genre: Bilderböcker
 • Förlag: Opal
 • Utgivningsdatum: 2017-09-15
 • Pris: 114
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 48
 • Fysiska dimensioner: 307 x 240 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789172998681

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Om dagen tar slut?

Om dagen tar slut är skriven av författaren Lisa Hyder

När gavs Om dagen tar slut ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-09-15.

Var kan jag köpa Om dagen tar slut?

Vi rekommenderar att du köper Om dagen tar slut hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Fanny säger att världen kommer gå under. Det har hennes pappa sagt, att en dag kommer alla djur och människor att dö. Kan det verkligen vara sant? Kanske herr Capello i leksaksaffären vet? Herr Capello berättar att dinosaurierna dog ut en gång i tiden för att en stor meteorit slog ner på jorden. Tänk om det händer igen? I så fall blir det här den sista sommaren. Då kommer jag inte få reda på vad jag blir när jag blir stor, jag får inte se lillebror växa och jag kommer inte få någon chans att pussa Joline. Kanske vet mamma hur det kommer bli?Trots det tunga ämnet är detta en hoppfull skildring som tar barns funderingar och oro på allvar. Fint fångat med Per Gustavssons fantastiska illustrationer.Om dagen tar slut av Lisa Hyder och Per Gustavsson är nominerad till Augustpriset 2017.Motiveringen lyder Media svämmar över av undergångsskildringar: global uppvärmning, krig, pandemier, och kärnvapenhot. Men hur hanterar vi det som barn, som vuxna? Om dagen tar slut av Lisa Hyder och Per Gustavsson fångar samtidsångesten på barnets nivå och utgår från dess frågor. Bilderna är utsökta ömsom skräckinjagande, ömsom trösterika balanserande mellan skört ljus och dovt mörker, mellan liv och död.

Utgivande förlag: Opal