Olovliga känslor ; Fiende och älskare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jennifer Hayward

Jämför och hitta det billigaste priset på Olovliga känslor ; Fiende och älskare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Olovliga känslor ; Fiende och älskare är skriven av Jennifer Hayward och gavs ut 2017-06-01.

Olovliga känslor ; Fiende och älskare som bok, ljudbok eller e-bok.
Olovliga känslor ; Fiende och älskare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 69

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Olovliga känslor ; Fiende och älskare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Olovliga känslor ; Fiende och älskare. Boken är skriven av författaren Jennifer Hayward. Förlaget Harlequin är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Olovliga känslor ; Fiende och älskare var 2017-06-01.

Originalspråket som Jennifer Hayward skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Modern vuxenromantik vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Olovliga känslor ; Fiende och älskare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 315 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 110 x 20 mm och den väger så mycket som 164 g. Olovliga känslor ; Fiende och älskare ISBN är 9789150920529. Olovliga känslor ; Fiende och älskare är en del av serien: Romantik.


Läs Olovliga känslor ; Fiende och älskare som bok

För dig som vill köpa och läsa Olovliga känslor ; Fiende och älskare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 69 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Olovliga känslor ; Fiende och älskare som ljudbok

Vill du lyssna på Olovliga känslor ; Fiende och älskare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Olovliga känslor ; Fiende och älskare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Olovliga känslor ; Fiende och älskare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Olovliga känslor ; Fiende och älskare som pocket

Olovliga känslor ; Fiende och älskare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Olovliga känslor ; Fiende och älskare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Olovliga känslor ; Fiende och älskare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Olovliga känslor ; Fiende och älskare
 • Författare: Jennifer Hayward
 • Genre: Modern vuxenromantik
 • Förlag: Förlaget Harlequin
 • Utgivningsdatum: 2017-06-01
 • Pris: 69
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 315
 • Fysiska dimensioner: 180 x 110 x 20 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789150920529

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Olovliga känslor ; Fiende och älskare?

Olovliga känslor ; Fiende och älskare är skriven av författaren Jennifer Hayward

När gavs Olovliga känslor ; Fiende och älskare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-06-01.

Var kan jag köpa Olovliga känslor ; Fiende och älskare?

Vi rekommenderar att du köper Olovliga känslor ; Fiende och älskare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Olovliga känslor Hemligheten är avslöjad! Aleksandra Dimitriou visar sig vara den hemliga dottern till Akathinias tidigare kung och rycks upp från sitt bekväma liv. Hon kastas rakt in i den kungliga världen beskyddad av Aristos Nicolades. Han i sin tur kan inte motstå den vackra Aleksandra. Snart blir det tydligt att den person som Aristos borde skydda Aleksandra mot är honom själv!

Utgivande förlag: Förlaget Harlequin