Odjuret

Odjuret – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Mats Ahlstedt

Jämför och hitta det billigaste priset på Odjuret innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Odjuret är skriven av Mats Ahlstedt och gavs ut .

Odjuret som bok, ljudbok eller e-bok.
Odjuret

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Odjuret

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Odjuret. Boken är skriven av författaren Mats Ahlstedt. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Odjuret var .

Originalspråket som Mats Ahlstedt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Odjuret är det: 9789180312899.


Läs Odjuret som bok

För dig som vill köpa och läsa Odjuret som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Odjuret som ljudbok

Vill du lyssna på Odjuret som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Odjuret som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Odjuret som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Odjuret som pocket

Odjuret finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Odjuret med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Odjuret med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Odjuret
  • Författare: Mats Ahlstedt
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180312899

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Odjuret?

Odjuret är skriven av författaren Mats Ahlstedt

När gavs Odjuret ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Odjuret?

Vi rekommenderar att du köper Odjuret hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

ÖVER 700 000 SÅLDA BÖCKER I SVERIGE! En kyrkoherde hittas död i sitt hem, skjuten med ett skott i huvudet. På hans bröst ligger en bibel med en sida ur Uppenbarelseboken uppslagen: "<i>Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666.</i>" Frustrerad och chockad börjar offrets dotter Isabelle gräva i sin pappas förflutna för att rentvå sig från polisens misstankar. Vem var han egent ligen? Och vem är den unga kvinnan som spionerat på föräldra hemmet på nätterna? Fatima Wallinder och hennes team på Grova brott hinner knappt påbörja utredningen förrän ytterligare ett mord med ett liknande budskap inträffar. Rädslan sprider sig i Göteborg. Vem är ute efter att mörda just präster? När Fatima Wallinder börjar ana sig till sanningen befinner sig Isabelle redan i livsfara. <i>Odjuret</i> är en fristående uppföljare till <i>Den sista vilan</i> (2017), <i>Fruktans hus</i> (2018), <i>Upprättelsen</i> (2019) och <i>Osynligt offer</i> (2021). MATS AHLSTEDT tillbringade sina första levnadsår på en prästgård i Jämtland. Därefter gick flyttlasset till Göteborg där hans far jobbade som fängelsepräst. Efter en fil. kand. i svenska med inriktning på litteraturvetenskap vid Göteborgs universitet blev Mats Ahlstedt journalist. Idag ägnar han sig enbart åt sitt författarskap och har en trogen läsekrets. Hans deckare genomsyras av ett starkt samhällspatos. Det är en galen spänningshistoria med ett otroligt högt bladvändartempo som heter duga. – Kustboktanten En spännande berättelse som lätt blir en rapp bladvändare. Handlingen är fängslande med trovärdiga karaktärer och miljöer som tar oss med i både mörker och ljus. En deckare du inte får missa! – Colourfulandcreativedesign "Mats Ahlstedt skriver rappt, effektivt och spännande med stämningsfulla miljöbeskrivningar, lyhörda personskildringar och intressanta intriger. Han har helt enkelt utvecklats till en läsvärd kriminalförfattare av internationell klass." – Henric Ahlgren, BTJ, om Upprättelsen

Utgivande förlag: Bokfabriken