Nytt liv i Applemore House – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rachael Lucas

Jämför och hitta det billigaste priset på Nytt liv i Applemore House innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nytt liv i Applemore House är skriven av Rachael Lucas och gavs ut .

Nytt liv i Applemore House som bok, ljudbok eller e-bok.
Nytt liv i Applemore House

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Nytt liv i Applemore House

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nytt liv i Applemore House. Boken är skriven av författaren Rachael Lucas. Pia & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nytt liv i Applemore House var .

Originalspråket som Rachael Lucas skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Nytt liv i Applemore House är det: 9789198850314.


Läs Nytt liv i Applemore House som bok

För dig som vill köpa och läsa Nytt liv i Applemore House som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nytt liv i Applemore House som ljudbok

Vill du lyssna på Nytt liv i Applemore House som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Nytt liv i Applemore House som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nytt liv i Applemore House som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nytt liv i Applemore House som pocket

Nytt liv i Applemore House finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nytt liv i Applemore House med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nytt liv i Applemore House med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Nytt liv i Applemore House
  • Författare: Rachael Lucas
  • Genre: Skönlitteratur
  • Förlag: Pia & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198850314

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nytt liv i Applemore House?

Nytt liv i Applemore House är skriven av författaren Rachael Lucas

När gavs Nytt liv i Applemore House ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Nytt liv i Applemore House?

Vi rekommenderar att du köper Nytt liv i Applemore House hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

NÄR RILLA CLARKS pappa dör åker hon till byn Applemore i skotska högländerna, för att städa ur hans stuga. Applemore bär på många minnen för Rilla – som liten brukade hon och systern tillbringa somrarna här och leka med grannbarnen från slottet Applemore House, ända tills en olycka satte stopp för samvaron. Nu ska Rilla stanna över vintern, innan det är dags att bege sig till Paris för att börja på ett nytt jobb. Lachlan Fraser är inte glad över sitt arv. Nu när hans far dött är han plötsligt Laird av Applemore, måste ta över ansvaret för det förfallna Applemore House och därmed lämna sitt nystartade mikrobryggeri i Edinburgh. På något sätt måste han få sina tre systrar att förstå att de inte har råd att ha slottet kvar – det måste säljas. Beth, Polly och Charlotte har dock helt andra planer. Mitt i denna viljornas kamp kommer Rilla in i deras liv igen, Rilla som de inte träffat på över femton år. Och det kanske visar sig att hon är precis den ingrediens som saknas. <i>Nytt liv i Applemore house</i> är en klassisk brittisk feelgood, full av värme och romantik – den perfekta mysiga verklighetsflykten att krypa upp i soffan med, för alla som älskar Jenny Colgans och Lucy Dillons böcker. RACHAEL LUCAS bor vid havet i nordvästra England med sin man och deras fyra barn. <i>Nytt liv i Applemore</i> house är hennes sjätte bok. "Helt ljuvlig – romantisk och rolig och som en stor varm kram." Marian Keyes

Utgivande förlag: Pia & Co