Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ulla Göransson

Jämför och hitta det billigaste priset på Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista är skriven av Ulla Göransson och gavs ut 1982-01-01.

Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista som bok, ljudbok eller e-bok.
Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista. Boken är skriven av författaren Ulla Göransson. Folkuniversitetets förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista var 1982-01-01.

Originalspråket som Ulla Göransson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Språk- & Ordböcker vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 71 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 148 x 115 x 5 mm och den väger så mycket som . Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista ISBN är 9789174342413. Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista är en fristående bok .


Läs Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista som bok

För dig som vill köpa och läsa Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista som ljudbok

Vill du lyssna på Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista som pocket

Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista
 • Författare: Ulla Göransson
 • Genre: Språk- & Ordböcker
 • Förlag: Folkuniversitetets förlag
 • Utgivningsdatum: 1982-01-01
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 71
 • Fysiska dimensioner: 148 x 115 x 5 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789174342413

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista?

Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista är skriven av författaren Ulla Göransson

När gavs Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 1982-01-01.

Var kan jag köpa Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista?

Vi rekommenderar att du köper Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Nybörjarsvenska svensk-polsk ordlista omfattar ungefär 4000 ord och uttryck hämtade ur läroboken och övningsboken till läromedlet Nybörjarsvenska.

Utgivande förlag: Folkuniversitetets förlag