Novos Desafios – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Geraldo Campos

Jämför och hitta det billigaste priset på Novos Desafios innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Novos Desafios är skriven av Geraldo Campos och gavs ut 2014-01-01.

Novos Desafios som bok, ljudbok eller e-bok.
Novos Desafios

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 149

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Novos Desafios

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Novos Desafios. Boken är skriven av författaren Geraldo Campos. G-Raffix Books är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Novos Desafios var 2014-01-01.

Originalspråket som Geraldo Campos skrev och gav ut boken på var Portugisiska. Dess genre är Andlighet & religiös erfarenhet vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Trade Paper).

Om du vill läsa Novos Desafios i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 198 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 140 x 11 mm och den väger så mycket som 236 g. Novos Desafios ISBN är 9780615955360. Novos Desafios är en fristående bok .


Läs Novos Desafios som bok

För dig som vill köpa och läsa Novos Desafios som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 149 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Novos Desafios som ljudbok

Vill du lyssna på Novos Desafios som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Novos Desafios som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Novos Desafios som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Novos Desafios som pocket

Novos Desafios finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Novos Desafios med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Novos Desafios med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Novos Desafios
 • Författare: Geraldo Campos
 • Genre: Andlighet & religiös erfarenhet
 • Förlag: G-Raffix Books
 • Utgivningsdatum: 2014-01-01
 • Pris: 149
 • Format: Häftad (Trade Paper)
 • Språk: Portugisiska
 • Antal sidor: 198
 • Fysiska dimensioner: 216 x 140 x 11 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9780615955360

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Novos Desafios?

Novos Desafios är skriven av författaren Geraldo Campos

När gavs Novos Desafios ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-01-01.

Var kan jag köpa Novos Desafios?

Vi rekommenderar att du köper Novos Desafios hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: G-Raffix Books