No Gluten, No Problem Pizza – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kelli Bronski

Jämför och hitta det billigaste priset på No Gluten, No Problem Pizza innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. No Gluten, No Problem Pizza är skriven av Kelli Bronski och gavs ut 2019-10-18.

No Gluten, No Problem Pizza som bok, ljudbok eller e-bok.
No Gluten, No Problem Pizza

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 239

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om No Gluten, No Problem Pizza

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring No Gluten, No Problem Pizza. Boken är skriven av författaren Kelli Bronski. The Experiment LLC är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för No Gluten, No Problem Pizza var 2019-10-18.

Originalspråket som Kelli Bronski skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Mat för särskilda dieter & hälsotillstånd vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden (Hardback).

Om du vill läsa No Gluten, No Problem Pizza i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 240 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 231 x 206 x 20 mm och den väger så mycket som 953 g. No Gluten, No Problem Pizza ISBN är 9781615195411. No Gluten, No Problem Pizza är en fristående bok .


Läs No Gluten, No Problem Pizza som bok

För dig som vill köpa och läsa No Gluten, No Problem Pizza som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 239 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på No Gluten, No Problem Pizza som ljudbok

Vill du lyssna på No Gluten, No Problem Pizza som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs No Gluten, No Problem Pizza som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa No Gluten, No Problem Pizza som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs No Gluten, No Problem Pizza som pocket

No Gluten, No Problem Pizza finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa No Gluten, No Problem Pizza med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa No Gluten, No Problem Pizza med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: No Gluten, No Problem Pizza
  • Författare: Kelli Bronski
  • Genre: Mat för särskilda dieter & hälsotillstånd
  • Förlag: The Experiment LLC
  • Utgivningsdatum: 2019-10-18
  • Pris: 239
  • Format: Inbunden (Hardback)
  • Språk: Engelska
  • Antal sidor: 240
  • Fysiska dimensioner: 231 x 206 x 20 mm
  • SAB:
  • ISBN: 9781615195411

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit No Gluten, No Problem Pizza?

No Gluten, No Problem Pizza är skriven av författaren Kelli Bronski

När gavs No Gluten, No Problem Pizza ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-10-18.

Var kan jag köpa No Gluten, No Problem Pizza?

Vi rekommenderar att du köper No Gluten, No Problem Pizza hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

The Bronskis are back with the definitive guide to pizzas that are authentic and gluten-free (finally!) It’s no secret that gluten-free pizza often fails to deliver a springy, doughy crust equal to that of its wheat-based counterpart. But after Peter Bronski was diagnosed with celiac disease, he and his wife Kelli resolved never to settle for second-class fare. Now the authors of the category-leading Artisanal Gluten-Free Cooking put an end to lackluster pies and slices with No Gluten, No Problem Pizza! Here are tried-and-tested gluten-free recipes for more than sixty pizza creations made from fifteen kinds of dough – from American pies (a la New York, Detroit, and Chicago) to the Italian originals (Roman, Sicilian, Neapolitan). The novice and seasoned chef alike will find inventive toppings (pepperoni and sausage; Brussels sprouts and pancetta; pear, pecan, and blue cheese – you name it), exciting spins on classic recipes (Thai Chicken Pizza, anyone?), and all the flavour and texture you could want – with none of the gluten!

Utgivande förlag: The Experiment LLC