Nina & Klara och den nya kompisen

Nina & Klara och den nya kompisen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katrine Marie Guldager

Jämför och hitta det billigaste priset på Nina & Klara och den nya kompisen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nina & Klara och den nya kompisen är skriven av Katrine Marie Guldager och gavs ut 2010-08-23.

Nina & Klara och den nya kompisen som bok, ljudbok eller e-bok.
Nina & Klara och den nya kompisen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 19

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nina & Klara och den nya kompisen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nina & Klara och den nya kompisen. Boken är skriven av författaren Katrine Marie Guldager. Berghs är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nina & Klara och den nya kompisen var 2010-08-23.

Originalspråket som Katrine Marie Guldager skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Nina & Klara och den nya kompisen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 64 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 218 x 140 x 10 mm och den väger så mycket som 200 g. Nina & Klara och den nya kompisen ISBN är . Nina & Klara och den nya kompisen är en fristående bok .


Läs Nina & Klara och den nya kompisen som bok

För dig som vill köpa och läsa Nina & Klara och den nya kompisen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 19 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nina & Klara och den nya kompisen som ljudbok

Vill du lyssna på Nina & Klara och den nya kompisen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nina & Klara och den nya kompisen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nina & Klara och den nya kompisen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nina & Klara och den nya kompisen som pocket

Nina & Klara och den nya kompisen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nina & Klara och den nya kompisen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nina & Klara och den nya kompisen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nina & Klara och den nya kompisen
 • Författare: Katrine Marie Guldager
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Berghs
 • Utgivningsdatum: 2010-08-23
 • Pris: 19
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 64
 • Fysiska dimensioner: 218 x 140 x 10 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nina & Klara och den nya kompisen?

Nina & Klara och den nya kompisen är skriven av författaren Katrine Marie Guldager

När gavs Nina & Klara och den nya kompisen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2010-08-23.

Var kan jag köpa Nina & Klara och den nya kompisen?

Vi rekommenderar att du köper Nina & Klara och den nya kompisen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nina och Klara är lika gamla och bästisar. Men en dag börjar en ny flicka i deras klass. Och då blir saker och ting helt annorlunda.

Utgivande förlag: Berghs