Nelly Rapp och Monsterakademin – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Widmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Nelly Rapp och Monsterakademin innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nelly Rapp och Monsterakademin är skriven av Martin Widmark och gavs ut 2021-10-15.

Nelly Rapp och Monsterakademin som bok, ljudbok eller e-bok.
Nelly Rapp och Monsterakademin

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 123

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Nelly Rapp och Monsterakademin

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nelly Rapp och Monsterakademin. Boken är skriven av författaren Martin Widmark. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nelly Rapp och Monsterakademin var 2021-10-15.

Originalspråket som Martin Widmark skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Nelly Rapp och Monsterakademin är det: 9789179758806.


Läs Nelly Rapp och Monsterakademin som bok

För dig som vill köpa och läsa Nelly Rapp och Monsterakademin som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 123 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nelly Rapp och Monsterakademin som ljudbok

Vill du lyssna på Nelly Rapp och Monsterakademin som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Nelly Rapp och Monsterakademin som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nelly Rapp och Monsterakademin som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nelly Rapp och Monsterakademin som pocket

Nelly Rapp och Monsterakademin finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nelly Rapp och Monsterakademin med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nelly Rapp och Monsterakademin med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Nelly Rapp och Monsterakademin
  • Författare: Martin Widmark
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-10-15
  • Pris: 123
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758806

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nelly Rapp och Monsterakademin?

Nelly Rapp och Monsterakademin är skriven av författaren Martin Widmark

När gavs Nelly Rapp och Monsterakademin ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-10-15.

Var kan jag köpa Nelly Rapp och Monsterakademin?

Vi rekommenderar att du köper Nelly Rapp och Monsterakademin hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Nelly Rapp och monsterakademin" är den första fristående boken i Martin Widmarks mysrysliga serie om monsteragenten Nelly Rapp, rikt och humoristiskt nyillustrerad i färg av Emil Maxén. När Nelly måste följa med mamma och pappa på middag hos farbror Hannibal händer märkliga saker. På jakt efter toaletten hamnar Nelly nämligen på vinden och ställs öga mot öga med LENA-SLEVA, läraren på Monsterakademin, som ivrigt väntat på sin tionde elev. Det som Nelly först trodde skulle bli en tråkig vuxenmiddag förvandlas till ett spännande äventyr där hon, med hjälp av de tre L:en: lugn, lärdom och list, tvingas lista ut hur man bäst tacklar en blodtörstande vampyr – som dessutom lider av tandvärk! Läskigt, roligt och lättläst för nybörjarläsaren.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen