Nelly Rapp och frankensteinaren – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Martin Widmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Nelly Rapp och frankensteinaren innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nelly Rapp och frankensteinaren är skriven av Martin Widmark och gavs ut 2022-03-21.

Nelly Rapp och frankensteinaren som bok, ljudbok eller e-bok.
Nelly Rapp och frankensteinaren

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Nelly Rapp och frankensteinaren

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nelly Rapp och frankensteinaren. Boken är skriven av författaren Martin Widmark. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nelly Rapp och frankensteinaren var 2022-03-21.

Originalspråket som Martin Widmark skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Nelly Rapp och frankensteinaren är det: 9789179758813.


Läs Nelly Rapp och frankensteinaren som bok

För dig som vill köpa och läsa Nelly Rapp och frankensteinaren som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nelly Rapp och frankensteinaren som ljudbok

Vill du lyssna på Nelly Rapp och frankensteinaren som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Nelly Rapp och frankensteinaren som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nelly Rapp och frankensteinaren som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nelly Rapp och frankensteinaren som pocket

Nelly Rapp och frankensteinaren finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nelly Rapp och frankensteinaren med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nelly Rapp och frankensteinaren med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Nelly Rapp och frankensteinaren
  • Författare: Martin Widmark
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2022-03-21
  • Pris: 139
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789179758813

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nelly Rapp och frankensteinaren?

Nelly Rapp och frankensteinaren är skriven av författaren Martin Widmark

När gavs Nelly Rapp och frankensteinaren ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2022-03-21.

Var kan jag köpa Nelly Rapp och frankensteinaren?

Vi rekommenderar att du köper Nelly Rapp och frankensteinaren hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

"Nelly Rapp och frankensteinaren" är den andra fristående boken i Martin Widmarks mysrysliga serie om monsteragenten Nelly Rapp, rikt och humoristiskt nyillustrerad i färg av Emil Maxén. Monsterakademin har fått in rapporter om en ovanligt elak och otrevlig person och misstänker att en frankensteinare är i farten. Lyckligtvis är Nelly Rapp redo för sitt första monsteragentuppdrag. Och när hon skuggar den misstänkta personen till badhuset och kan ta en närmare titt börjar hon ana vad det är som plågar honom så … Läskigt, roligt och lättläst för nybörjarläsaren.

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen