Natt i marknadstältet – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lars Ahlin

Jämför och hitta det billigaste priset på Natt i marknadstältet innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Natt i marknadstältet är skriven av Lars Ahlin och gavs ut 2015-03-17.

Natt i marknadstältet som bok, ljudbok eller e-bok.
Natt i marknadstältet

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 194

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Natt i marknadstältet

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Natt i marknadstältet. Boken är skriven av författaren Lars Ahlin. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Natt i marknadstältet var 2015-03-17.

Originalspråket som Lars Ahlin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Natt i marknadstältet i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 494 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 235 x 160 x 40 mm och den väger så mycket som 784 g. Natt i marknadstältet ISBN är 9789100145958. Natt i marknadstältet är en fristående bok .


Läs Natt i marknadstältet som bok

För dig som vill köpa och läsa Natt i marknadstältet som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 194 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Natt i marknadstältet som ljudbok

Vill du lyssna på Natt i marknadstältet som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Natt i marknadstältet som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Natt i marknadstältet som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Natt i marknadstältet som pocket

Natt i marknadstältet finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Natt i marknadstältet med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Natt i marknadstältet med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Natt i marknadstältet
 • Författare: Lars Ahlin
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2015-03-17
 • Pris: 194
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 494
 • Fysiska dimensioner: 235 x 160 x 40 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789100145958

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Natt i marknadstältet?

Natt i marknadstältet är skriven av författaren Lars Ahlin

När gavs Natt i marknadstältet ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2015-03-17.

Var kan jag köpa Natt i marknadstältet?

Vi rekommenderar att du köper Natt i marknadstältet hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Lars Ahlin fick stor uppmärksamhet redan med sin debut Tåbb med manifestet som utkom 1943. Romanen Natt i marknadstältet utkom drygt tio år senare (1957) och räknas ofta som Ahlins mästerverk. Natt i marknadstältet är en storslagen roman där en svår äktenskapskris kontrasteras mot en varm livsinsikt och där Ahlins återkommande tema om livsförnedring och möjlig återupprättelse når en konstnärlig höjdpunkt.

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag