Näringsmedicinska Uppslagsboken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Wilhelmsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Näringsmedicinska Uppslagsboken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Näringsmedicinska Uppslagsboken är skriven av Peter Wilhelmsson och gavs ut 2021-04-15.

Näringsmedicinska Uppslagsboken som bok, ljudbok eller e-bok.
Näringsmedicinska Uppslagsboken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 769

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Näringsmedicinska Uppslagsboken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Näringsmedicinska Uppslagsboken. Boken är skriven av författaren Peter Wilhelmsson. PW Health Consulting är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Näringsmedicinska Uppslagsboken var 2021-04-15.

Originalspråket som Peter Wilhelmsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Vcc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Näringsmedicinska Uppslagsboken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 840 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 297 x 57 mm och den väger så mycket som 2121 g. Näringsmedicinska Uppslagsboken ISBN är 9789198329353. Näringsmedicinska Uppslagsboken är en fristående bok .


Läs Näringsmedicinska Uppslagsboken som bok

För dig som vill köpa och läsa Näringsmedicinska Uppslagsboken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 769 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Näringsmedicinska Uppslagsboken som ljudbok

Vill du lyssna på Näringsmedicinska Uppslagsboken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Näringsmedicinska Uppslagsboken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Näringsmedicinska Uppslagsboken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Näringsmedicinska Uppslagsboken som pocket

Näringsmedicinska Uppslagsboken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Näringsmedicinska Uppslagsboken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Näringsmedicinska Uppslagsboken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Näringsmedicinska Uppslagsboken
 • Författare: Peter Wilhelmsson
 • Genre:
 • Förlag: PW Health Consulting
 • Utgivningsdatum: 2021-04-15
 • Pris: 769
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 840
 • Fysiska dimensioner: 210 x 297 x 57 mm
 • SAB: Vcc
 • ISBN: 9789198329353

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Näringsmedicinska Uppslagsboken?

Näringsmedicinska Uppslagsboken är skriven av författaren Peter Wilhelmsson

När gavs Näringsmedicinska Uppslagsboken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-04-15.

Var kan jag köpa Näringsmedicinska Uppslagsboken?

Vi rekommenderar att du köper Näringsmedicinska Uppslagsboken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Näringsmedicinska Uppslagsboken är en ovärderlig källa till näringsmedicin och kunskap för dig som är närings- och hälsointresserad, arbetar som näringsterapeut eller kostrådgivare, inom vården eller i privat praktik. Boken är en informationskälla, ett komplement till råd från läkare, dietister och terapeuter. Den är inte tänkt som ersättning för läkarvård eller läkarundersökning. Däremot förespråkar författaren jag ett ökat samarbete mellan utövare av alternativ och komplementärmedicin samt skolmedicin. Boken presenterar generella råd enligt forskning men jag tar inte ansvar för skilda personers hälsa och välmående. Varje person har unika behov och omständigheterna växlar.Den senaste huvudsakliga versionen av boken skrevs 2007. Mindre uppdateringar har gjorts under 2021, med D-vitaminrekommendationer som bygger på studier från det senaste decenniet.Över 800 informationsrika sidor om näringsmedicin. En omfattande uppslagsbok för kost- och kosttillskottsbehandling.

Utgivande förlag: PW Health Consulting