När man skjuter arbetare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Kerstin Thorvall

Jämför och hitta det billigaste priset på När man skjuter arbetare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. När man skjuter arbetare är skriven av Kerstin Thorvall och gavs ut 2016-10-19.

När man skjuter arbetare som bok, ljudbok eller e-bok.
När man skjuter arbetare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om När man skjuter arbetare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring När man skjuter arbetare. Boken är skriven av författaren Kerstin Thorvall. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för När man skjuter arbetare var 2016-10-19.

Originalspråket som Kerstin Thorvall skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc.01 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa När man skjuter arbetare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 347 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 180 x 120 x 20 mm och den väger så mycket som 190 g. När man skjuter arbetare ISBN är 9789174296099. När man skjuter arbetare är en fristående bok .


Läs När man skjuter arbetare som bok

För dig som vill köpa och läsa När man skjuter arbetare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på När man skjuter arbetare som ljudbok

Vill du lyssna på När man skjuter arbetare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs När man skjuter arbetare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa När man skjuter arbetare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs När man skjuter arbetare som pocket

När man skjuter arbetare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa När man skjuter arbetare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa När man skjuter arbetare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: När man skjuter arbetare
 • Författare: Kerstin Thorvall
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2016-10-19
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 347
 • Fysiska dimensioner: 180 x 120 x 20 mm
 • SAB: Hc.01
 • ISBN: 9789174296099

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit När man skjuter arbetare?

När man skjuter arbetare är skriven av författaren Kerstin Thorvall

När gavs När man skjuter arbetare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-10-19.

Var kan jag köpa När man skjuter arbetare?

Vi rekommenderar att du köper När man skjuter arbetare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

I det vitlysande midsommarljuset i norr möter den blyga nyutexaminerade småskollärarinnan och skogshuggardottern sitt öde i en charmig skönsjungande läroverksadjunkt söderifrån. Han är svärmiskt intresserad av arbetarnas sak och ser i den unga Hilma den vackraste av blommor, sprungen ur de djupa skogarna och deras genuina folk. Strax efter bröllopet visar det sig att Sigfrid är sinnessjuk, något som hans familj valt att tiga om. Enligt lagen är det en sjukdom belagd med äktenskapsförbud för avkommans skull. Men hon var ju bara en enkel flicka. Hon kunde offras för allt detta hände på den tid då det ännu var tillåtet att skjuta arbetare…Kerstin Thorvalls vuxenböcker kännetecknas av oräddhet och frispråkighet, klassmedvetenhet och relationsproblematik, hennes prosa är associationsrik och drastisk, pregnant och målerisk. Bland hennes sista böcker finns den kritikerrosade trilogin: När man skjuter arbetare, för vilken hon belönades med Moa Martinson-priset. Nu ges första delen i trilogin ut som en “Läsarfavorit” älskade titlar som är framröstade av läsarna.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket