När jag blir stor – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jeanette Eriksson

Jämför och hitta det billigaste priset på När jag blir stor innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. När jag blir stor är skriven av Jeanette Eriksson och gavs ut 2019-01-31.

När jag blir stor som bok, ljudbok eller e-bok.
När jag blir stor

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 185

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om När jag blir stor

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring När jag blir stor. Boken är skriven av författaren Jeanette Eriksson. Natur & Kultur är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för När jag blir stor var 2019-01-31.

Originalspråket som Jeanette Eriksson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa När jag blir stor i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 173 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 135 x 13 mm och den väger så mycket som 220 g. När jag blir stor ISBN är 9789127162044. När jag blir stor är en fristående bok .


Läs När jag blir stor som bok

För dig som vill köpa och läsa När jag blir stor som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 185 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på När jag blir stor som ljudbok

Vill du lyssna på När jag blir stor som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs När jag blir stor som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa När jag blir stor som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs När jag blir stor som pocket

När jag blir stor finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa När jag blir stor med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa När jag blir stor med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: När jag blir stor
 • Författare: Jeanette Eriksson
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Natur & Kultur
 • Utgivningsdatum: 2019-01-31
 • Pris: 185
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 173
 • Fysiska dimensioner: 190 x 135 x 13 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789127162044

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit När jag blir stor?

När jag blir stor är skriven av författaren Jeanette Eriksson

När gavs När jag blir stor ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-31.

Var kan jag köpa När jag blir stor?

Vi rekommenderar att du köper När jag blir stor hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Nette är fem år gammal. Hon bor med sin mormor och morfar. Det gör hennes mamma och lillebror också. De bor där för att Nette och hennes bror inte har någon pappa. Nette går på dagis. Det är kul för det mesta. Hon gillar att sitta i trappan, mellan avdelningen och fröknarnas kontor. Där sitter och hon och tittar, och lyssnar.Nette älskar sin mormor. Hon älskar att gå ned till affären där mormor jobbar, sitta på lagret och titta på alla saker. Ibland får hon vara med i kassan också, men då måste hon vara tyst. Morfar gillar hon också, men inte riktigt lika mycket som mormor. Hon gillar den snälla morfar. Men inte trycket. Det är inte så roligt tycker Nette. Och morfar blir alltid så ledsen efteråt. Gråter, så Nette måste trösta honom. Men det är nog sånt som man måste göra som barn, tänker Nette. Allt är inte roligt. Men det blir nog bättre när man blir stor.”Prosan bär barnets enkla rakhet i tanke och blick, skildrar starkt och klart barnets maktlöshet och okuvliga livsvilja. En kamp utan dess like, en järnvilja att bli stor. Ett driv och en närvaro som lämnar läsaren kallsvettig. Som om Jeanette Winterson skulle skriva som Ernest Hemingway. … I fjol gick Augustpriset till en roman om ett annat slags överlevare, Göran Rosenbergs Kort uppehåll på vägen från Auschwitz. Bli inte förvånade om Jeanette Eriksson tar priset i höst. För hon kan bli mycket stor. ” Sven Olov Karlsson, Expressen”Berättelsen är in i märgen smärtsam och obegriplig, redan innan man hugger tag i själva läsningen. Grundläget är skruvat och hotfullt, det är svårt att värja sig.” Marie Pettersson, Helsingborgs Dagblad”Jeanette Erikssons roman är en fasansfullt uppriktig skildring av de övergrepp hon utsattes för som barn … [Boken] återger en tid som sällan tar barnens parti. Förhoppningsvis kan ändå När jag blir stor ge något av upprättelse och stärkt makt åt samhällets mest skyddslösa.” Lisa Ahlqvist, Göteborgs-Posten”Det är skakande läsning, som berättar om ohyggliga omständigheter på ett sätt som inte kan missförstås.” Björn Kohlström, bloggen bernur

Utgivande förlag: Natur & Kultur