Nånting på andra sidan – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Merete Mazzarella

Jämför och hitta det billigaste priset på Nånting på andra sidan innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nånting på andra sidan är skriven av Merete Mazzarella och gavs ut .

Nånting på andra sidan som bok, ljudbok eller e-bok.
Nånting på andra sidan

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 276

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Nånting på andra sidan

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nånting på andra sidan. Boken är skriven av författaren Merete Mazzarella. Schildts & Söderströms är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nånting på andra sidan var .

Originalspråket som Merete Mazzarella skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Skönlitteratur|Filosofi & religion” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Nånting på andra sidan är det: 9789515260406.


Läs Nånting på andra sidan som bok

För dig som vill köpa och läsa Nånting på andra sidan som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 276 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nånting på andra sidan som ljudbok

Vill du lyssna på Nånting på andra sidan som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Nånting på andra sidan som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nånting på andra sidan som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nånting på andra sidan som pocket

Nånting på andra sidan finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nånting på andra sidan med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nånting på andra sidan med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Nånting på andra sidan
  • Författare: Merete Mazzarella
  • Genre: Skönlitteratur|Filosofi & religion
  • Förlag: Schildts & Söderströms
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 276
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789515260406

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nånting på andra sidan?

Nånting på andra sidan är skriven av författaren Merete Mazzarella

När gavs Nånting på andra sidan ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Nånting på andra sidan?

Vi rekommenderar att du köper Nånting på andra sidan hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Vad innebär det att tro? Behövs det en särskild talang eller fallenhet, eller är det en nåd som förunnats en del av oss? Kan alla lära sig? Merete Mazzarella har alltid hört till kyrkan. Under hela sitt författarliv har hon närmat sig de stora frågorna. Ändå är det första gången hon utforskar vad hon själv egentligen tror på, och hur. Mazzarella beskriver sina försök att närma sig en hållbar gudstro: hon går i kyrkan, försöker lära sig att be, hon läser Bibeln. Där får hon tillfälle att granska Jesus, en gestalt hon blir mer misstänksam mot än hon varit. <i>Nånting på andra sidan</i> är också en betraktelse av hur livet efter döden ser ut i litteraturen. På vilka vis har helvetet och himlen beskrivits, och vad säger det om vår mänsklighet?

Utgivande förlag: Schildts & Söderströms