Nämndemannen : uppdrag med förtroende – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Håkan Welin

Jämför och hitta det billigaste priset på Nämndemannen : uppdrag med förtroende innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nämndemannen : uppdrag med förtroende är skriven av Håkan Welin och gavs ut 2020-08-15.

Nämndemannen : uppdrag med förtroende som bok, ljudbok eller e-bok.
Nämndemannen : uppdrag med förtroende

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 309

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Nämndemannen : uppdrag med förtroende

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nämndemannen : uppdrag med förtroende. Boken är skriven av författaren Håkan Welin. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nämndemannen : uppdrag med förtroende var 2020-08-15.

Originalspråket som Håkan Welin skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Domstolar & processordning vilket ger den Oekd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Nämndemannen : uppdrag med förtroende i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 280 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 196 x 125 x 23 mm och den väger så mycket som 400 g. Nämndemannen : uppdrag med förtroende ISBN är 9789179695408. Nämndemannen : uppdrag med förtroende är en fristående bok .


Läs Nämndemannen : uppdrag med förtroende som bok

För dig som vill köpa och läsa Nämndemannen : uppdrag med förtroende som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 309 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nämndemannen : uppdrag med förtroende som ljudbok

Vill du lyssna på Nämndemannen : uppdrag med förtroende som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Nämndemannen : uppdrag med förtroende som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nämndemannen : uppdrag med förtroende som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nämndemannen : uppdrag med förtroende som pocket

Nämndemannen : uppdrag med förtroende finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nämndemannen : uppdrag med förtroende med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nämndemannen : uppdrag med förtroende med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nämndemannen : uppdrag med förtroende
 • Författare: Håkan Welin
 • Genre: Domstolar & processordning
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2020-08-15
 • Pris: 309
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 280
 • Fysiska dimensioner: 196 x 125 x 23 mm
 • SAB: Oekd
 • ISBN: 9789179695408

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nämndemannen : uppdrag med förtroende?

Nämndemannen : uppdrag med förtroende är skriven av författaren Håkan Welin

När gavs Nämndemannen : uppdrag med förtroende ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-08-15.

Var kan jag köpa Nämndemannen : uppdrag med förtroende?

Vi rekommenderar att du köper Nämndemannen : uppdrag med förtroende hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Vad är en nämndeman och hur väljs denna person ut? Vilken roll har hen i det svenska rättsväsendet? Det finns många frågor att besvara när det gäller nämndemannen i det svenska rättssystemet. Nämndemannen dömer med samma tyngd som en juristdomare, men vilka krav ställs på nämndemannen? Och – hur ser uppgiften ut, vilka arbetsförhållanden gäller? Och hur är domstolen organiserad, vilka gör vad när mål kommer upp som nämndemannen ska döma i tillsammans med domaren?Denna bok ger de grundläggande svaren inte minst riktad till de som för första gången ska tillträda som nämndemän. Att som nämndeman fatta ofta för den enskilda individen väldigt ingripande beslut ställer höga krav.

Utgivande förlag: BoD