Nå din värld med Jesu kärlek – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Judah Smith

Jämför och hitta det billigaste priset på Nå din värld med Jesu kärlek innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Nå din värld med Jesu kärlek är skriven av Judah Smith och gavs ut 2014-03-07.

Nå din värld med Jesu kärlek som bok, ljudbok eller e-bok.
Nå din värld med Jesu kärlek

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Nå din värld med Jesu kärlek

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Nå din värld med Jesu kärlek. Boken är skriven av författaren Judah Smith. Livets Ords Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Nå din värld med Jesu kärlek var 2014-03-07.

Originalspråket som Judah Smith skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Kristendom vilket ger den Cl.07 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Nå din värld med Jesu kärlek i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 101 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 190 x 140 x 10 mm och den väger så mycket som . Nå din värld med Jesu kärlek ISBN är 9789178669301. Nå din värld med Jesu kärlek är en fristående bok .


Läs Nå din värld med Jesu kärlek som bok

För dig som vill köpa och läsa Nå din värld med Jesu kärlek som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Nå din värld med Jesu kärlek som ljudbok

Vill du lyssna på Nå din värld med Jesu kärlek som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Nå din värld med Jesu kärlek som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Nå din värld med Jesu kärlek som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Nå din värld med Jesu kärlek som pocket

Nå din värld med Jesu kärlek finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Nå din värld med Jesu kärlek med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Nå din värld med Jesu kärlek med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Nå din värld med Jesu kärlek
 • Författare: Judah Smith
 • Genre: Kristendom
 • Förlag: Livets Ords Förlag
 • Utgivningsdatum: 2014-03-07
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 101
 • Fysiska dimensioner: 190 x 140 x 10 mm
 • SAB: Cl.07
 • ISBN: 9789178669301

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Nå din värld med Jesu kärlek?

Nå din värld med Jesu kärlek är skriven av författaren Judah Smith

När gavs Nå din värld med Jesu kärlek ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2014-03-07.

Var kan jag köpa Nå din värld med Jesu kärlek?

Vi rekommenderar att du köper Nå din värld med Jesu kärlek hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Att vinna själar börjar med att älska människor. Kristen evangelisation har alltför ofta kommit att handla om att “vinna själar” – på bekostnad av att möta verkliga, vardagliga behov. Men i sin tjänst på jorden följde Jesus ett annat mönster: Han sträckte sig ut till människor i samhällets utkant. Han rörde vid människor som ingen ville röra vid. Han talade hopp till dem som höll på att gå under av förtvivlan. Och när han, full av medkänsla, sträckte sig ut och mötte de sjukas, de förlorades och de förtvivlades behov, vände människor sina hjärtan till honom. Med Jesu kärlek kommer att lära dig att följa Jesu mönster för att förvandla liv. Du kommer att lära dig hur viktigt det är att du har din frimodighet i Herren, att du förblir trofast även när du inte ser någon frukt, att du modigt ser din rädsla i ögonen, och mycket annat. Framför allt kommer du att få en vision av Guds outgrundliga kärlek till varje människa, och de verktyg du behöver för att dela hans kärlek med människor som behöver en Frälsare. Judah Smith är huvudpastor i City Church i Seattle, Washington. Tillsammans med sin hustru Chelsea leder han församlingen med 7000 medlemmar, som samlas till gudstjänst på flera olika ställen i Seattle. Judah har skrivit flera böcker, bland annat “Jesus är _______”, en bok om Jesus om person. Han reser runt i världen och predikar med humor, passion och stor tro.

Utgivande förlag: Livets Ords Förlag