Musselstranden – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Marie Hermanson

Jämför och hitta det billigaste priset på Musselstranden innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Musselstranden är skriven av Marie Hermanson och gavs ut 2016-04-29.

Musselstranden som bok, ljudbok eller e-bok.
Musselstranden

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Musselstranden

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Musselstranden. Boken är skriven av författaren Marie Hermanson. Bonnier Pocket är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Musselstranden var 2016-04-29.

Originalspråket som Marie Hermanson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samtida skönlitteratur vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Musselstranden i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 297 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 178 x 110 x 10 mm och den väger så mycket som 162 g. Musselstranden ISBN är 9789174295221. Musselstranden är en fristående bok .


Läs Musselstranden som bok

För dig som vill köpa och läsa Musselstranden som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Musselstranden som ljudbok

Vill du lyssna på Musselstranden som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Musselstranden som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Musselstranden som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Musselstranden som pocket

Musselstranden finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Musselstranden med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Musselstranden med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Musselstranden
 • Författare: Marie Hermanson
 • Genre: Samtida skönlitteratur
 • Förlag: Bonnier Pocket
 • Utgivningsdatum: 2016-04-29
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 297
 • Fysiska dimensioner: 178 x 110 x 10 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789174295221

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Musselstranden?

Musselstranden är skriven av författaren Marie Hermanson

När gavs Musselstranden ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-04-29.

Var kan jag köpa Musselstranden?

Vi rekommenderar att du köper Musselstranden hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med Musselstranden från 1998 fick Marie Hermansons sitt stora publik- och kritikergenombrott. Nu ges den ut på nytt för gamla läsare att återvända till och nya generationer att upptäcka.Från ett smutsigt barnhem i Indien anländer Maja till sommarhuset i Bohuslän. Året är 1969, en tid full av framtidstro. Hennes adoptivfamilj är idealisk: föräldrarna är kulturkändisar, farfar professor, syskonen begåvade och självständiga. Men Maja är en gåta. Trots kärlek och uppmuntran förblir hon stum och otillgänglig.När Maja är fyra år följer hon med sina tonårssyskon för att tälta ute i havsbandet. Under natten försvinner hon spårlöst. Sex veckor senare finner man henne vid Musselstranden, långt från den ö där hon försvann.Ulrika, kamrat till Majas storasyster, följer händelserna på nära håll. Som vuxen grubblar hon fortfarande över Majas försvinnande. Hon beger sig på nytt till Musselstranden och gör ett märkligt fynd.Som en mörk skugga i bakgrunden finns en annan ung kvinna, Kristina, som skapar sina egna bilder, sin verklighet, av vad hon finner vid havet. Kanske har hon en ovanlig förmåga att se samband i det till synes oförenliga.

Utgivande förlag: Bonnier Pocket