Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Annika Spalde

Jämför och hitta det billigaste priset på Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv är skriven av Annika Spalde och gavs ut 2019-01-23.

Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv som bok, ljudbok eller e-bok.
Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv. Boken är skriven av författaren Annika Spalde. Argument Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv var 2019-01-23.

Originalspråket som Annika Spalde skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Religiösa kommuniteter & klosterväsende vilket ger den Ckt,Ci som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Flexband).

Om du vill läsa Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 152 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 185 x 135 x 13 mm och den väger så mycket som . Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv ISBN är 9789173155472. Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv är en fristående bok .


Läs Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv som bok

För dig som vill köpa och läsa Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv som ljudbok

Vill du lyssna på Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv som pocket

Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv
 • Författare: Annika Spalde
 • Genre: Religiösa kommuniteter & klosterväsende
 • Förlag: Argument Förlag
 • Utgivningsdatum: 2019-01-23
 • Pris: 219
 • Format: Häftad (Flexband)
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 152
 • Fysiska dimensioner: 185 x 135 x 13 mm
 • SAB: Ckt,Ci
 • ISBN: 9789173155472

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv?

Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv är skriven av författaren Annika Spalde

När gavs Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-23.

Var kan jag köpa Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv?

Vi rekommenderar att du köper Munken inom dig : den helige Benedikts verktyg för ett gott liv hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Har du en munk inom dig? En del av dig som längtar efter gemenskap med Gud? Ordet munk var ursprungligen könsneutralt och betydde »den som lever ensam«. Senare kom det att stå för »den som är inriktad på ett enda« – att söka och tjäna Gud. Den helige Benedikt och hans klosterregel har format munkar ända sedan 500-talet, och hans insikter är alltjämt vägvisare till ett gott liv. Han beskriver en överlåtelsens väg som vidgar hjärtat och ger smak av »kärlekens outsägliga sötma«.I den här boken reflekterar diakonen Annika Spalde över vad det kan betyda att ge rum åt munken inom sig. Hon föreslår några förhållningssätt: Att öva på att lyssna till sitt inre, till andra och till naturen. Att sträva efter en balanserad vardag med goda rutiner. Att söka enkelhet och praktisera vördnad för allt skapat. Att ta sin längtan efter ett helhjärtat liv på allvar.»Med klosterregeln som utgångspunkt ger Annika Spalde vägledning och verktyg på ett sätt som gör Kristusefterföljelsen tillgänglig, konkret och tilldragande«, skriver Peter Halldorf i förordet.

Utgivande förlag: Argument Förlag