Mrs Dalloway – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Virginia Woolf

Jämför och hitta det billigaste priset på Mrs Dalloway innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mrs Dalloway är skriven av Virginia Woolf och gavs ut 2016-02-01.

Mrs Dalloway som bok, ljudbok eller e-bok.
Mrs Dalloway

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 110

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mrs Dalloway

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mrs Dalloway. Boken är skriven av författaren Virginia Woolf. Albert Bonniers Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mrs Dalloway var 2016-02-01.

Originalspråket som Virginia Woolf skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Klassisk skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Storpocket.

Om du vill läsa Mrs Dalloway i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 166 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 135 x 10 mm och den väger så mycket som 190 g. Mrs Dalloway ISBN är 9789100163488. Mrs Dalloway är en fristående bok .


Läs Mrs Dalloway som bok

För dig som vill köpa och läsa Mrs Dalloway som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 110 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mrs Dalloway som ljudbok

Vill du lyssna på Mrs Dalloway som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mrs Dalloway som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mrs Dalloway som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mrs Dalloway som pocket

Mrs Dalloway finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mrs Dalloway med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mrs Dalloway med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mrs Dalloway
 • Författare: Virginia Woolf
 • Genre: Klassisk skönlitteratur
 • Förlag: Albert Bonniers Förlag
 • Utgivningsdatum: 2016-02-01
 • Pris: 110
 • Format: Storpocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 166
 • Fysiska dimensioner: 215 x 135 x 10 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789100163488
Vem har skrivit Mrs Dalloway?

Mrs Dalloway är skriven av författaren Virginia Woolf.

När gavs Mrs Dalloway ut?

Boken gavs ut 2016-02-01.

Var kan jag köpa Mrs Dalloway

Vi rekommenderar att du köper Mrs Dalloway hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mrs Dalloway sade att hon skulle köpa blommorna själv.Tidigt en sommarmorgon i början av tjugotalet går Clarissa Dalloway ut för att köpa blommor. Hon är en förtjusande kvinna, fångad i ett nät av plikter. På kvällen ska hon hålla en fest för att stödja sin förträfflige man i hans politiska karriär. Allt ska bli perfekt. Huset ska fyllas med framstående gäster. Och Peter, hennes ungdomskärlek dyker efter många år oväntat upp.Mrs Dalloway utspelar sig under ett enda dygn i London, en stad starkt påverkad av första världskriget. Genom sin speciella teknik stream of consciousness låter Woolf romanens olika karaktärer komma till tals genom att skildra deras inre tankar och monologer. På detta sätt kommer de olika karaktärernas liv att korsa varandra på de mest oväntade sätt. Det blir ett händelserikt dygn, där personliga minnen och reflektioner om livet får stort utrymme.Med förord av Maria Sveland

Utgivande förlag: Albert Bonniers Förlag