Mozart : hans liv och tid

Mozart : hans liv och tid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Piero Melograni

Jämför och hitta det billigaste priset på Mozart : hans liv och tid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mozart : hans liv och tid är skriven av Piero Melograni och gavs ut 2014-09-23.

Mozart : hans liv och tid som bok, ljudbok eller e-bok.
Mozart : hans liv och tid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mozart : hans liv och tid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mozart : hans liv och tid. Boken är skriven av författaren Piero Melograni. Ordalaget Bokförlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mozart : hans liv och tid var 2014-09-23.

Originalspråket som Piero Melograni skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Biografier vilket ger den Ijz Mozart, Wolfgang Amadeus som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mozart : hans liv och tid i traditionell inbundet format så består den av 311 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 222 x 162 x 30 mm och den väger så mycket som 670 g. Mozart : hans liv och tid ISBN är 9789174690897. Mozart : hans liv och tid är en fristående bok .


Läs Mozart : hans liv och tid som bok

För dig som vill köpa och läsa Mozart : hans liv och tid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mozart : hans liv och tid som ljudbok

Vill du lyssna på Mozart : hans liv och tid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mozart : hans liv och tid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Mozart : hans liv och tid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Mozart : hans liv och tid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mozart : hans liv och tid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mozart : hans liv och tid
 • Författare: Piero Melograni
 • Genre: Biografier
 • Förlag: Ordalaget Bokförlag
 • Utgivningsdatum: 2014-09-23
 • Pris: 219
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 311
 • Fysiska dimensioner: 222 x 162 x 30 mm
 • SAB: Ijz Mozart, Wolfgang Amadeus
 • ISBN: 9789174690897
Vem har skrivit Mozart : hans liv och tid?

Mozart : hans liv och tid är skriven av författaren Piero Melograni.

När gavs Mozart : hans liv och tid ut?

Boken gavs ut 2014-09-23.

Var kan jag köpa Mozart : hans liv och tid

Vi rekommenderar att du köper Mozart : hans liv och tid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“Ett mästerverk”Tidningen Kulturen, Belinda Graham”Strålande läsning”Tidskriften Opera”Förbaskat intressant… Aldrig förr har jag sett hans omgivning så klart belyst som i denna fina biografi.”SVT:s musikrecensent Camilla Lundberg, ur bokens förord.Man behöver inte lyssna på Mozarts musik eller ens tycka om den för att fascineras av berättelsen om hans liv. Få historiska personer låter oss komma så nära som just denne Wolfgang, född i Salzburg 1756. Eftersom han började som ett exceptionellt underbarn och tidigt togs ut på vidsträckta uppvisningsturnéer, finns en omfattande korrespondens som har bevarats.I denna livfulla biografi får vi komma nära människan Mozart i hans samtid – hans familj, vänner, kolleger, rivaler, uppdragsgivare… Uppleva vedermödorna och spänningen i de oändliga turnéerna kors och tvärs över Europa. Resa i skumpiga diligenser. Känna pappas auktoritet inpå bara huden; Leopold Mozart är sin sons uppfostrare och manager dygnet runt, året om. Här får vi följa den komplicerade frigörelsen, försöken att stå på egna ben och försörja en egen familj. Leva med i tillvaron som multimusiker i världsmetropolen Wien. Sitta på första parkett och se på när Mozarts alla mästerverk växer fram.”Det viktigaste skälet till att läsa Piero Melogranis biografi är helt enkelt att den är så förbaskat intressant. Tro mig, jag har som synes plöjt en hel del böcker i ämnet. Ska jag välja en enda blir det Melogranis Mozart.”SVT:s musikrecensent Camilla Lundberg, ur bokens förord.Piero Melograni, italiensk historiker, har skrivit ett flertal böcker.

Utgivande förlag: Ordalaget Bokförlag