Motiverande samtal : med kodning som verktyg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Linda Ljunggren

Jämför och hitta det billigaste priset på Motiverande samtal : med kodning som verktyg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Motiverande samtal : med kodning som verktyg är skriven av Linda Ljunggren och gavs ut 2019-11-20.

Motiverande samtal : med kodning som verktyg som bok, ljudbok eller e-bok.
Motiverande samtal : med kodning som verktyg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 276

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Motiverande samtal : med kodning som verktyg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Motiverande samtal : med kodning som verktyg. Boken är skriven av författaren Linda Ljunggren. Gothia Fortbildning AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Motiverande samtal : med kodning som verktyg var 2019-11-20.

Originalspråket som Linda Ljunggren skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Vlbdö som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Motiverande samtal : med kodning som verktyg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 155 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Motiverande samtal : med kodning som verktyg ISBN är 9789177411741. Motiverande samtal : med kodning som verktyg är en fristående bok .


Läs Motiverande samtal : med kodning som verktyg som bok

För dig som vill köpa och läsa Motiverande samtal : med kodning som verktyg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 276 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Motiverande samtal : med kodning som verktyg som ljudbok

Vill du lyssna på Motiverande samtal : med kodning som verktyg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Motiverande samtal : med kodning som verktyg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Motiverande samtal : med kodning som verktyg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Motiverande samtal : med kodning som verktyg som pocket

Motiverande samtal : med kodning som verktyg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Motiverande samtal : med kodning som verktyg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Motiverande samtal : med kodning som verktyg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Motiverande samtal : med kodning som verktyg
 • Författare: Linda Ljunggren
 • Genre:
 • Förlag: Gothia Fortbildning AB
 • Utgivningsdatum: 2019-11-20
 • Pris: 276
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 155
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Vlbdö
 • ISBN: 9789177411741

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Motiverande samtal : med kodning som verktyg?

Motiverande samtal : med kodning som verktyg är skriven av författaren Linda Ljunggren

När gavs Motiverande samtal : med kodning som verktyg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-11-20.

Var kan jag köpa Motiverande samtal : med kodning som verktyg?

Vi rekommenderar att du köper Motiverande samtal : med kodning som verktyg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Den här handboken fyller en lucka inom MI-litteraturen genom att författarna presenterar metoden Motiverande samtal genom kodningsglasögon.Motiverande samtal, MI, är en evidensbaserad samtalsmetod som används inom flera områden för att stimulera människor att förändra sitt beteende. Det kan till exempel handla om att dricka mindre alkohol, börja motionera eller att sluta röka. Kodning kan fungera både som en kvalitetssäkring på innehållet i samtalet och som ett stöd vid utbildning och handledning.I boken finns flera samtalsexempel, utförda av olika professioner, som exemplifierar de olika MI-färdigheter som skattas i manualen Motivational Interviewing Treatment Integrity.Detta är en handbok för såväl MI-utövare som MI-utbildare och handledare som vill lära sig att ge strukturerad återkoppling utifrån MITI-kodning.Sophie Dixelius är fil.kand. i psykologi och har arbetat med kodning sedan 2013.Linda Ljunggren är utbildad samtalsterapeut och har arbetat med kodning sedan 2010.

Utgivande förlag: Gothia Fortbildning AB