Mordet på kommendören : andra boken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Haruki Murakami

Jämför och hitta det billigaste priset på Mordet på kommendören : andra boken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mordet på kommendören : andra boken är skriven av Haruki Murakami och gavs ut 2019-01-16.

Mordet på kommendören : andra boken som bok, ljudbok eller e-bok.
Mordet på kommendören : andra boken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 227

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mordet på kommendören : andra boken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mordet på kommendören : andra boken. Boken är skriven av författaren Haruki Murakami. Norstedts är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mordet på kommendören : andra boken var 2019-01-16.

Originalspråket som Haruki Murakami skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mordet på kommendören : andra boken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 423.00 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 233 x 160 x 30 mm och den väger så mycket som . Mordet på kommendören : andra boken ISBN är . Mordet på kommendören : andra boken är en del av serien: Mordet på kommendören (del 2).


Läs Mordet på kommendören : andra boken som bok

För dig som vill köpa och läsa Mordet på kommendören : andra boken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 227 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mordet på kommendören : andra boken som ljudbok

Vill du lyssna på Mordet på kommendören : andra boken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mordet på kommendören : andra boken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mordet på kommendören : andra boken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mordet på kommendören : andra boken som pocket

Mordet på kommendören : andra boken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mordet på kommendören : andra boken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mordet på kommendören : andra boken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mordet på kommendören : andra boken
 • Författare: Haruki Murakami
 • Genre:
 • Förlag: Norstedts
 • Utgivningsdatum: 2019-01-16
 • Pris: 227
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 423.00
 • Fysiska dimensioner: 233 x 160 x 30 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mordet på kommendören : andra boken?

Mordet på kommendören : andra boken är skriven av författaren Haruki Murakami

När gavs Mordet på kommendören : andra boken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-01-16.

Var kan jag köpa Mordet på kommendören : andra boken?

Vi rekommenderar att du köper Mordet på kommendören : andra boken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

_x000D_ Huvudpersonen är en trettiosexårig porträttmålare som bor i Tokyo. En dag meddelar hans fru att hon vill skiljas då hon träffat en annan man. Ännu tagen av detta plötsliga besked avbokar mannen allt och beger sig ut på en månadslång resa till Hokkaido och Tohoku och vidare till ett avskilt hus högt uppe på ett berg. I stället för att måla porträtt ska han nu för första gången på länge måla landskap.En målning med titeln Mordet på kommendören förändrar allt.Haruki Murakamis nya roman handlar om konsten och tiden. Den är hans mest ambitiösa bok sedan världssuccén 1Q84 (2011) och rör sig tidlöst mellan ett stilla japanskt landskap i nutid och historiska händelser som Nanjingmassakern 1937.”En av världens största nu levande författare.” The Guardian _x000D_

Utgivande förlag: Norstedts