Morden i Marlow

Morden i Marlow – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Robert Thorogood

Jämför och hitta det billigaste priset på Morden i Marlow innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Morden i Marlow är skriven av Robert Thorogood och gavs ut .

Morden i Marlow som bok, ljudbok eller e-bok.
Morden i Marlow

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 249

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Morden i Marlow

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Morden i Marlow. Boken är skriven av författaren Robert Thorogood. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Morden i Marlow var .

Originalspråket som Robert Thorogood skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Morden i Marlow är det: 9789180186087.


Läs Morden i Marlow som bok

För dig som vill köpa och läsa Morden i Marlow som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 249 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Morden i Marlow som ljudbok

Vill du lyssna på Morden i Marlow som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Morden i Marlow som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Morden i Marlow som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Morden i Marlow som pocket

Morden i Marlow finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Morden i Marlow med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Morden i Marlow med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Morden i Marlow
  • Författare: Robert Thorogood
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 249
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186087

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Morden i Marlow?

Morden i Marlow är skriven av författaren Robert Thorogood

När gavs Morden i Marlow ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Morden i Marlow?

Vi rekommenderar att du köper Morden i Marlow hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Om du ska lösa ett oväntat mordfall, krävs en överraskande hjälte … 77-åriga Judith Potts i Marlow är en alltigenom lycklig kvinna: Hon bor för sig själv i ett vackert men aningen slitet hus i Arts and Craftstil vid Themsens strand. Hon konstruerar korsord till The Times och gläds över att det inte finns någon man i hennes liv som talar om vad hon ska göra eller hur mycket whisky hon bör dricka. En sen kväll, då Judith tar sin dagliga simtur blir hon vittne till det brutala mordet på grannen med hus på andra sidan av floden. Då polisen sedan inte vill tro henne, tar Judith lagen i egna händer och börjar luska i saker och ting på egen hand. Tillsammans med två osannolika vänner hon hittar under utredningens gång, bildar de Marlows egen lilla mordklubb. Men när ytterligare en död kropp dyker upp och de plötsligt verkar vara en äkta seriemördare på spåren, har pusslet de bestämde sig för att lägga kommit ett bli en fälla de kanske inte kan ta sig ur … <i>Morden i Marlow</i> är en pusseldeckare av bästa slag, där engelskt småstadsgemyt, en excentrisk gammal dam och brutala mord återfinns bland ingredienserna. ROBERT THOROGOOD är mest känd som skaparen bakom tv-succén <i>Mord i paradiset</i>. Han föddes i Colchester 1972. Vid tioårs ålder läste han sin första Agatha Christie-bok och har varit förälskad i genren sedan dess. "Jag älskar det Robert Thorogood skrivit" Peter James

Utgivande förlag: Lind & Co