Mord i en engelsk trädgård – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katie Gayle

Jämför och hitta det billigaste priset på Mord i en engelsk trädgård innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mord i en engelsk trädgård är skriven av Katie Gayle och gavs ut .

Mord i en engelsk trädgård som bok, ljudbok eller e-bok.
Mord i en engelsk trädgård

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 224

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mord i en engelsk trädgård

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mord i en engelsk trädgård. Boken är skriven av författaren Katie Gayle. Pia & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mord i en engelsk trädgård var .

Originalspråket som Katie Gayle skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare|Skönlitteratur” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Mord i en engelsk trädgård är det: 9789198850321.


Läs Mord i en engelsk trädgård som bok

För dig som vill köpa och läsa Mord i en engelsk trädgård som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 224 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mord i en engelsk trädgård som ljudbok

Vill du lyssna på Mord i en engelsk trädgård som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mord i en engelsk trädgård som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mord i en engelsk trädgård som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mord i en engelsk trädgård som pocket

Mord i en engelsk trädgård finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mord i en engelsk trädgård med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mord i en engelsk trädgård med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Mord i en engelsk trädgård
  • Författare: Katie Gayle
  • Genre: Deckare|Skönlitteratur
  • Förlag: Pia & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 224
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789198850321

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mord i en engelsk trädgård?

Mord i en engelsk trädgård är skriven av författaren Katie Gayle

När gavs Mord i en engelsk trädgård ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Mord i en engelsk trädgård?

Vi rekommenderar att du köper Mord i en engelsk trädgård hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

JULIA BIRD HAR LÄMNAT London för att börja om i den pittoreska byn Berrywick. Hon är nybliven pensionär och dessutom nyskild, men fast besluten att skapa sig ett nytt liv. Den mysiga stugan hon köpt, med öppen spis och rustik charm, är allt hon drömt om. Men när hon låter riva den gamla trädgårdsboden för att göra plats för ett hönshus hittas en kropp efter en ung kvinna som verkar ha varit begraven i decennier. Berrywick må vara en både charmig och skvallrig by, men här finns också många som bär på hemligheter – något Julia blir varse när hon bestämmer sig för att själv ta reda på hur den unga kvinnan hamnat i hennes trädgård. Snart hittar hon och hennes labradorvalp Jake ännu en död kropp, och klockan tickar – någon i byn har redan mördat två. Är mördaren beredd att ta livet av en tredje för att bevara sin hemlighet? <i>Mord i en engelsk trädgård</i> bjuder på brittisk eskapism med varm humoristisk känsla, en charmerande huvudperson och ett spännande mysterium. Cosy mystery när genren är som allra bäst! KATIE GAYLE är en pseudonym för vännerna och bästsäljande författarna Kate Sidley och Gail Schimmel. De har skrivit tio böcker tillsammans, i olika genrer. Båda två bor i Johannesburg, Sydafrika, tillsammans med sina män, barn, hundar och katter.

Utgivande förlag: Pia & Co