Mord för ro skull – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jan Broberg

Jämför och hitta det billigaste priset på Mord för ro skull innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mord för ro skull är skriven av Jan Broberg och gavs ut 2019-04-24.

Mord för ro skull som bok, ljudbok eller e-bok.
Mord för ro skull

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 219

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mord för ro skull

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mord för ro skull. Boken är skriven av författaren Jan Broberg. Saga Egmont är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mord för ro skull var 2019-04-24.

Originalspråket som Jan Broberg skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Litteraturvetenskap vilket ger den G.096 som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mord för ro skull i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 244 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 145 x 16 mm och den väger så mycket som 369 g. Mord för ro skull ISBN är 9788726190564. Mord för ro skull är en fristående bok .


Läs Mord för ro skull som bok

För dig som vill köpa och läsa Mord för ro skull som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 219 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mord för ro skull som ljudbok

Vill du lyssna på Mord för ro skull som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mord för ro skull som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mord för ro skull som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mord för ro skull som pocket

Mord för ro skull finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mord för ro skull med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mord för ro skull med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mord för ro skull
 • Författare: Jan Broberg
 • Genre: Litteraturvetenskap
 • Förlag: Saga Egmont
 • Utgivningsdatum: 2019-04-24
 • Pris: 219
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 244
 • Fysiska dimensioner: 220 x 145 x 16 mm
 • SAB: G.096
 • ISBN: 9788726190564

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mord för ro skull?

Mord för ro skull är skriven av författaren Jan Broberg

När gavs Mord för ro skull ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-24.

Var kan jag köpa Mord för ro skull?

Vi rekommenderar att du köper Mord för ro skull hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

När Mord för ro skull gavs ut 1964 var det en banbrytande bok. Som första i sitt slag – ett försök att systematiskt kartlägga den mångfacetterade deckargenren för en bredare läsekrets – fyllde den ett hål i svensk utgivning. Idag är deckaren den mest lästa genren i världen och nyutgivningen av Mord för ro skull öppnar upp en spännande och blodig historia för en ny generation av deckarentusiaster.

Utgivande förlag: Saga Egmont