Mord eller självmord i skördetid – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Ingela Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Mord eller självmord i skördetid innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mord eller självmord i skördetid är skriven av Ingela Johansson och gavs ut 2016-01-26.

Mord eller självmord i skördetid som bok, ljudbok eller e-bok.
Mord eller självmord i skördetid

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 139

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mord eller självmord i skördetid

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mord eller självmord i skördetid. Boken är skriven av författaren Ingela Johansson. BoD är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mord eller självmord i skördetid var 2016-01-26.

Originalspråket som Ingela Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Deckare vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mord eller självmord i skördetid i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 50 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 210 x 148 x 7 mm och den väger så mycket som 200 g. Mord eller självmord i skördetid ISBN är 9789175690704. Mord eller självmord i skördetid är en fristående bok .


Läs Mord eller självmord i skördetid som bok

För dig som vill köpa och läsa Mord eller självmord i skördetid som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 139 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mord eller självmord i skördetid som ljudbok

Vill du lyssna på Mord eller självmord i skördetid som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mord eller självmord i skördetid som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mord eller självmord i skördetid som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mord eller självmord i skördetid som pocket

Mord eller självmord i skördetid finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mord eller självmord i skördetid med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mord eller självmord i skördetid med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mord eller självmord i skördetid
 • Författare: Ingela Johansson
 • Genre: Deckare
 • Förlag: BoD
 • Utgivningsdatum: 2016-01-26
 • Pris: 139
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 50
 • Fysiska dimensioner: 210 x 148 x 7 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789175690704

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mord eller självmord i skördetid?

Mord eller självmord i skördetid är skriven av författaren Ingela Johansson

När gavs Mord eller självmord i skördetid ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-01-26.

Var kan jag köpa Mord eller självmord i skördetid?

Vi rekommenderar att du köper Mord eller självmord i skördetid hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Mord eller självmord det är frågan för Länsman när ett andra och definitivt ett mord dyker upp. Frågan är vad har det med det andra att göra? Varför händer mordet så snart efter det andra… Frågorna hopar sig över Länsman. Det är tur att han har Olga som kan ge honom sitt stöd och omdöme. Olga är den som också liksom Länsman kopplar ihop det hela med det som hände för tre år sedan, vådaskottet och självmordet… som aldrig klarades upp helt. Men vad har det med händelserna i skördetiden? Vad är det som döljer sig bakom bondens död?

Utgivande förlag: BoD