Monkel Trogg – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Janet Foxley

Jämför och hitta det billigaste priset på Monkel Trogg innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Monkel Trogg är skriven av Janet Foxley och gavs ut 2013-03-12.

Monkel Trogg som bok, ljudbok eller e-bok.
Monkel Trogg

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 102

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Monkel Trogg

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Monkel Trogg. Boken är skriven av författaren Janet Foxley. Bokförlaget Semic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Monkel Trogg var 2013-03-12.

Originalspråket som Janet Foxley skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du vill läsa Monkel Trogg i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 183 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 216 x 157 x 18 mm och den väger så mycket som 460 g. Monkel Trogg ISBN är . Monkel Trogg är en fristående bok .


Läs Monkel Trogg som bok

För dig som vill köpa och läsa Monkel Trogg som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 102 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Monkel Trogg som ljudbok

Vill du lyssna på Monkel Trogg som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Monkel Trogg som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Monkel Trogg som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Monkel Trogg som pocket

Monkel Trogg finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Monkel Trogg med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Monkel Trogg med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Monkel Trogg
 • Författare: Janet Foxley
 • Genre:
 • Förlag: Bokförlaget Semic
 • Utgivningsdatum: 2013-03-12
 • Pris: 102
 • Format: Kartonnage
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 183
 • Fysiska dimensioner: 216 x 157 x 18 mm
 • SAB:
 • ISBN:

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Monkel Trogg?

Monkel Trogg är skriven av författaren Janet Foxley

När gavs Monkel Trogg ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2013-03-12.

Var kan jag köpa Monkel Trogg?

Vi rekommenderar att du köper Monkel Trogg hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Jättar är ju … ja, jättelikt stora – det vet ju alla. Men Monkel Trogg är något så ovanligt som en yttepyttigt liten jätte. Och för en jätte finns inget värre än att vara liten – så liten att storebror Gritt och alla de andra hånar och bollar runt med Monkel som en trasa. Och ÄNNU värre … så liten att man kan misstas för människa, eller för Småtting, som jättarna kallar det fruktade och avskydda folk som bor utanför Grumbelberget. Är det något jättebarnen får lära sig i skolan är det att hålla sig borta från dem, för det är ju inte bara Monkel som har det svårt – alla jättar lever i skräck för Småttingarna. En gång i tiden kunde jättarna närhelst andan föll på fånga sig en Småtting och ha till slav – eller till middag. Men det var innan de skaffade sig magi och drev jättarna in i berget med den.Men när problemen hopar sig för Monkel och hans familj ser han ingen annan utväg än att våga sig ut i världen utanför. Han som är stor som en människa borde ju smälta in lätt … eller? Monkel hamnar i ett farofyllt äventyr där inget riktigt är som det verkar. Han hittar en drake, en vän – och mycket mer bekymmer. Hur ska Monkel rädda sig själv, sin bror, sin vän och sin drake – och samtidigt skydda jättarna från den okända fara som visar sig hota dem?Monkel Trogg är inte stor, men han har tagit världen med storm. Berättelsen om världens minsta jätte vann första pris i en tävling anordnad av det engelska förlaget – som har sålt rättigheter till mer än 30 länder och till filmbolaget Sony Pictures Animation som planerar en tecknad långfilm med vår hjälte!

Utgivande förlag: Bokförlaget Semic