Momshandboken – Lathund för moms i kommuner – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christina Grape

Jämför och hitta det billigaste priset på Momshandboken – Lathund för moms i kommuner innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Momshandboken – Lathund för moms i kommuner är skriven av Christina Grape och gavs ut 2016-08-15.

Momshandboken - Lathund för moms i kommuner som bok, ljudbok eller e-bok.
Momshandboken – Lathund för moms i kommuner

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 509

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Momshandboken – Lathund för moms i kommuner

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Momshandboken – Lathund för moms i kommuner. Boken är skriven av författaren Christina Grape. Komlitt är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Momshandboken – Lathund för moms i kommuner var 2016-08-15.

Originalspråket som Christina Grape skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Offentliga finanser vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Momshandboken – Lathund för moms i kommuner i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 90 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 243 x 164 x 9 mm och den väger så mycket som . Momshandboken – Lathund för moms i kommuner ISBN är 9789172511491. Momshandboken – Lathund för moms i kommuner är en fristående bok .


Läs Momshandboken – Lathund för moms i kommuner som bok

För dig som vill köpa och läsa Momshandboken – Lathund för moms i kommuner som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 509 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Momshandboken – Lathund för moms i kommuner som ljudbok

Vill du lyssna på Momshandboken – Lathund för moms i kommuner som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Momshandboken – Lathund för moms i kommuner som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Momshandboken – Lathund för moms i kommuner som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Momshandboken – Lathund för moms i kommuner som pocket

Momshandboken – Lathund för moms i kommuner finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Momshandboken – Lathund för moms i kommuner med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Momshandboken – Lathund för moms i kommuner med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Momshandboken – Lathund för moms i kommuner
 • Författare: Christina Grape
 • Genre: Offentliga finanser
 • Förlag: Komlitt
 • Utgivningsdatum: 2016-08-15
 • Pris: 509
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 90
 • Fysiska dimensioner: 243 x 164 x 9 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789172511491

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Momshandboken – Lathund för moms i kommuner?

Momshandboken – Lathund för moms i kommuner är skriven av författaren Christina Grape

När gavs Momshandboken – Lathund för moms i kommuner ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-08-15.

Var kan jag köpa Momshandboken – Lathund för moms i kommuner?

Vi rekommenderar att du köper Momshandboken – Lathund för moms i kommuner hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Momshandboken beskriver vanligt förekommande momsfrågor på det kommunala området. Den vänder sig till alla som arbetar med momshantering inom kommun och landsting. Det kan vara ekonomi- och redovisningsansvariga, personer som arbetar med fakturahantering eller leverantörsreskontra eller de som arbetar med fastighets- och upphandlingsfrågor. Kunder och leverantörer till kommuner och landsting kan också ha glädje av boken.I denna viktiga och användbara handbok har författarna tagit med aktuella rättsfall och ställningstaganden från Skatteverket för att ge läsarna verktyg att lösa de momsproblem man kan stöta på.De frågeställningar författarna belyser grundar sig till stor del på deras erfarenhet som rådgivare till sektorn.

Utgivande förlag: Komlitt