Mitt namn, ditt blod

Mitt namn, ditt blod – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Lina Arvidsson

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt namn, ditt blod innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt namn, ditt blod är skriven av Lina Arvidsson och gavs ut .

Mitt namn, ditt blod som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt namn, ditt blod

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 242

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mitt namn, ditt blod

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt namn, ditt blod. Boken är skriven av författaren Lina Arvidsson. Lind & Co är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt namn, ditt blod var .

Originalspråket som Lina Arvidsson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Mitt namn, ditt blod är det: 9789180186193.


Läs Mitt namn, ditt blod som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt namn, ditt blod som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 242 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt namn, ditt blod som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt namn, ditt blod som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mitt namn, ditt blod som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt namn, ditt blod som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt namn, ditt blod som pocket

Mitt namn, ditt blod finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt namn, ditt blod med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt namn, ditt blod med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Mitt namn, ditt blod
  • Författare: Lina Arvidsson
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Lind & Co
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 242
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180186193

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt namn, ditt blod?

Mitt namn, ditt blod är skriven av författaren Lina Arvidsson

När gavs Mitt namn, ditt blod ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Mitt namn, ditt blod?

Vi rekommenderar att du köper Mitt namn, ditt blod hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Sonja har vuxit upp i en familj där psykisk ohälsa och ett överbeskyddande föräldraskap överskuggat allt. Nu tar hon ett stort steg mot självständighet genom att börja studera på den lokala folkhögskolan, till pappans stora förskräckelse. Men precis när Sonja börjar våga ta för sig av sitt nya liv slår olyckan till och i svallvågorna av den så upptäcker hon att det är något i familjens förflutna som inte stämmer. En skugga sträcker sig från hennes födelse i föräldrarnas hemby Bruksvallarna ända in i nuet, en skugga som verkar vilja dem alla illa. <i>Mitt namn, ditt blod</i> är Lina Arvidssons fjärde roman, en mörk spänningsroman om att plötsligt stå ensam i världen och att då upptäcka att livet byggts på lögner.   LINA ARVIDSSON är journalist och bor i Stockholm. Hon beskriver sig själv som en nördig tvåbarnsmamma med stor kärlek till både punk och fjällvandring.   <i>Mitt namn, ditt blod </i>av Lina Arvidsson a r en mycket bra bok om hemligheter, lo gner och sanningens o gonblick. Maria Bergqvist, Smålandsposten Sagt om <i>Ett hem att dö för</i>: "Det var länge sedan jag läste en svensk thriller som jag diggade så skarpt som boken <i>Ett hem att dö</i> för av Lina Arvidsson." Christoffer Holst "Lina Arvidsson kan gestalta, och det är smått genialt att bygga en thriller mot fonden av en samtida tillvaro av permanent otrygghet och tilltagande fattigdom." Malin Krutmeijer, Aftonbladet

Utgivande förlag: Lind & Co