Mitt liv som hornblåsare – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Bengt Belfrage

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt liv som hornblåsare innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt liv som hornblåsare är skriven av Bengt Belfrage och gavs ut 2017-08-02.

Mitt liv som hornblåsare som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt liv som hornblåsare

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 209

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mitt liv som hornblåsare

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt liv som hornblåsare. Boken är skriven av författaren Bengt Belfrage. SMI förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt liv som hornblåsare var 2017-08-02.

Originalspråket som Bengt Belfrage skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Konst & underhållning vilket ger den Ijz Belfrage, Bengt som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mitt liv som hornblåsare i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 204 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 211 x 147 x 12 mm och den väger så mycket som . Mitt liv som hornblåsare ISBN är 9789188173782. Mitt liv som hornblåsare är en fristående bok .


Läs Mitt liv som hornblåsare som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt liv som hornblåsare som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 209 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt liv som hornblåsare som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt liv som hornblåsare som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mitt liv som hornblåsare som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt liv som hornblåsare som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt liv som hornblåsare som pocket

Mitt liv som hornblåsare finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt liv som hornblåsare med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt liv som hornblåsare med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mitt liv som hornblåsare
 • Författare: Bengt Belfrage
 • Genre: Konst & underhållning
 • Förlag: SMI förlag
 • Utgivningsdatum: 2017-08-02
 • Pris: 209
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 204
 • Fysiska dimensioner: 211 x 147 x 12 mm
 • SAB: Ijz Belfrage, Bengt
 • ISBN: 9789188173782

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt liv som hornblåsare?

Mitt liv som hornblåsare är skriven av författaren Bengt Belfrage

När gavs Mitt liv som hornblåsare ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-08-02.

Var kan jag köpa Mitt liv som hornblåsare?

Vi rekommenderar att du köper Mitt liv som hornblåsare hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Berliner Philharmoniker – Das Magazin 2006Bengt Belfrage – “Ein Heldenleben” Originaltitel “Mitt liv som hornblåsare.” Bengt Belfrages levnadsbana var rik på omväxling. Som 14-åring började han i den svenska marinens musikkår. Här blev han även delaktig i en sjömansutbildning. Det första stora steget i en yrkesmusikers liv blev anställningen i Kungl. Hovkapellet under ledning av Sixten Ehrling, och blev inom kort alternerande solohornist. Deltog under Stockholmsoperans gästspel i Edinburgh och London och erhöll 1958 stipendium för studier i London. 1962 lyckades Belfrage ta språnget till Berlinfilharmonin som solovalthornist. På drygt 50 sidor skildrar han erfarenheter och upplevelser i orkestern: t. ex. deltagande i Salzburgfestivalen, ett uppträdande i Herodes-Attikus-teatern i Aten, men fram för allt konserterna i Berlin. Förutom Herbert von Karajan upplevde han dirigenter som Karl Böhm, Witold Rowickli, Joseph Keilberth, Rafael Kubelik, Rudolf Kempe, Lorin Maazel, Eugen Jochum, men även Otto Klemperer och Sir John Parbirolli. Dessutom var Belfrage medlem i traditionsrika Filharmoniska Oktetten, med turnéer med ensemblen, deltog i skivinspelningar och fick kalla sig “kammarvirtuos”. Herbert von Karajan attesterade sin höga uppskattning om den svenska musikerns “vackra och smidiga ton, hans tekniska behärskning av instrumentet jämte framstående musikalitet.” 1975 till 1995 undervisade Belfrage vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm, och sedermera verkade han även som gästprofessor vid olika universitet i USA, Kina och Australien. Belfrages bok “Ein Heldenleben” innehåller även en introduktions del för ak-tiva bleckblåsare.

Utgivande förlag: SMI förlag