Mitt hjärta hoppar och skrattar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rose Lagercrantz

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt hjärta hoppar och skrattar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt hjärta hoppar och skrattar är skriven av Rose Lagercrantz och gavs ut 2012-06-04.

Mitt hjärta hoppar och skrattar som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt hjärta hoppar och skrattar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mitt hjärta hoppar och skrattar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt hjärta hoppar och skrattar. Boken är skriven av författaren Rose Lagercrantz. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt hjärta hoppar och skrattar var 2012-06-04.

Originalspråket som Rose Lagercrantz skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hcf som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mitt hjärta hoppar och skrattar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 128 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 215 x 153 x 12 mm och den väger så mycket som 310 g. Mitt hjärta hoppar och skrattar ISBN är 9789163869211. Mitt hjärta hoppar och skrattar är en del av serien: Dunne (del 2).


Läs Mitt hjärta hoppar och skrattar som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt hjärta hoppar och skrattar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt hjärta hoppar och skrattar som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt hjärta hoppar och skrattar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mitt hjärta hoppar och skrattar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt hjärta hoppar och skrattar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt hjärta hoppar och skrattar som pocket

Mitt hjärta hoppar och skrattar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt hjärta hoppar och skrattar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt hjärta hoppar och skrattar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mitt hjärta hoppar och skrattar
 • Författare: Rose Lagercrantz
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: Bonnier Carlsen
 • Utgivningsdatum: 2012-06-04
 • Pris: 129
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 128
 • Fysiska dimensioner: 215 x 153 x 12 mm
 • SAB: Hcf
 • ISBN: 9789163869211

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt hjärta hoppar och skrattar?

Mitt hjärta hoppar och skrattar är skriven av författaren Rose Lagercrantz

När gavs Mitt hjärta hoppar och skrattar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2012-06-04.

Var kan jag köpa Mitt hjärta hoppar och skrattar?

Vi rekommenderar att du köper Mitt hjärta hoppar och skrattar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Rose Lagercrantz och Eva Eriksson är några av våra mest uppskattade barnboksveteraner och deras ständigt vitala samarbete sträcker sig långt tillbaka i tiden. Här berättar de i text och bild om Dunne i ettan som försöker ta livet som det är och vägrar sluta tro på under!Bästa kompisen Ella Frida har flyttat och Dunne låter inte någon sitta på hennes tomma stol, för var ska bästisen då få plats när hon kommer tillbaka? I väntan på det kör Dunne med sin specialitet: att tänka på roliga saker hon varit med om. Men fröken vill hellre att Dunne ska vara med de andra barnen och föser ner henne mittemellan Vickan och Mickan – med förödande resultat. Tur att Dunne har så förstående marsvin. Men framför allt, en sådan vän som Ella Frida, som inte låter sig stoppas av vare sig tid eller rum. Och innan den här dagen är till ända får Dunnes hjärta äntligen ta många glädjeskutt!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen