Mitt hjärta går på – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Christoffer Holst

Jämför och hitta det billigaste priset på Mitt hjärta går på innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mitt hjärta går på är skriven av Christoffer Holst och gavs ut 2016-07-12.

Mitt hjärta går på som bok, ljudbok eller e-bok.
Mitt hjärta går på

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 58

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mitt hjärta går på

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mitt hjärta går på. Boken är skriven av författaren Christoffer Holst. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mitt hjärta går på var 2016-07-12.

Originalspråket som Christoffer Holst skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Hc som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Mitt hjärta går på i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 220 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 110 x 14 mm och den väger så mycket som 126 g. Mitt hjärta går på ISBN är 9789176291368. Mitt hjärta går på är en fristående bok .


Läs Mitt hjärta går på som bok

För dig som vill köpa och läsa Mitt hjärta går på som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 58 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mitt hjärta går på som ljudbok

Vill du lyssna på Mitt hjärta går på som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mitt hjärta går på som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mitt hjärta går på som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mitt hjärta går på som pocket

Mitt hjärta går på finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mitt hjärta går på med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mitt hjärta går på med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mitt hjärta går på
 • Författare: Christoffer Holst
 • Genre:
 • Förlag: Bokfabriken
 • Utgivningsdatum: 2016-07-12
 • Pris: 58
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 220
 • Fysiska dimensioner: 179 x 110 x 14 mm
 • SAB: Hc
 • ISBN: 9789176291368

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mitt hjärta går på?

Mitt hjärta går på är skriven av författaren Christoffer Holst

När gavs Mitt hjärta går på ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2016-07-12.

Var kan jag köpa Mitt hjärta går på?

Vi rekommenderar att du köper Mitt hjärta går på hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Den 22-åriga konditorn Chavve är antagligen den ensammaste romantikern på hela Södermalm. Efter tre år i storstaden har han fortfarande inte lärt känna någon och varje kväll slutar i ensamhet med stora bakverk framför filmen Titanic. På andra sidan vattnet bor Pontus kvar i pojkrummet hos sin brokiga familj. Skådisdrömmarna har bleknat, tillsammans med allt det där andra som skulle bli framtiden, och har ersatts med hypokondri och tvångstankar. När en dejtingapp kopplar samman killarna blir de snabbt en del av varandras liv, och Chavve verkar äntligen ha hittat det han sökt efter så länge. Men Pontus liv kraschar, och allt som blev så bra är plötsligt borta. Fast Chavve tänker inte ge upp så lätt. Och han har en plan. Mitt hjärta går på är en romantisk komedi om ensamhet, förhoppningar och den totala maktlösheten i att vara kär. En rolig men rörande historia, berättad från två unga killars perspektiv, om hur viktigt det ibland kan vara att våga lite mer i livet. Att ge sig hän. Mitt hjärta går på är Christoffer Holst debutroman.

Utgivande förlag: Bokfabriken