Miraklet på Femte avenyn – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Sarah Morgan

Jämför och hitta det billigaste priset på Miraklet på Femte avenyn innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Miraklet på Femte avenyn är skriven av Sarah Morgan och gavs ut 2018-09-12.

Miraklet på Femte avenyn som bok, ljudbok eller e-bok.
Miraklet på Femte avenyn

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 55

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Miraklet på Femte avenyn

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Miraklet på Femte avenyn. Boken är skriven av författaren Sarah Morgan. HarperCollins Nordic är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Miraklet på Femte avenyn var 2018-09-12.

Originalspråket som Sarah Morgan skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Pocket.

Om du vill läsa Miraklet på Femte avenyn i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 313 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 179 x 108 x 19 mm och den väger så mycket som 178 g. Miraklet på Femte avenyn ISBN är 9789150941470. Miraklet på Femte avenyn är en del av serien: Kärlek på Manhattan (del 3).


Läs Miraklet på Femte avenyn som bok

För dig som vill köpa och läsa Miraklet på Femte avenyn som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 55 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Miraklet på Femte avenyn som ljudbok

Vill du lyssna på Miraklet på Femte avenyn som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Miraklet på Femte avenyn som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Miraklet på Femte avenyn som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Miraklet på Femte avenyn som pocket

Miraklet på Femte avenyn finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Miraklet på Femte avenyn med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Miraklet på Femte avenyn med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Miraklet på Femte avenyn
 • Författare: Sarah Morgan
 • Genre: Skönlitteratur
 • Förlag: HarperCollins Nordic
 • Utgivningsdatum: 2018-09-12
 • Pris: 55
 • Format: Pocket
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 313
 • Fysiska dimensioner: 179 x 108 x 19 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789150941470

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Miraklet på Femte avenyn?

Miraklet på Femte avenyn är skriven av författaren Sarah Morgan

När gavs Miraklet på Femte avenyn ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-09-12.

Var kan jag köpa Miraklet på Femte avenyn?

Vi rekommenderar att du köper Miraklet på Femte avenyn hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Julen nalkas och New York står vackert klädd i vinterskrud, men deckarförfattaren Lucas Blade isolerar sig sorgset i sin lägenhet. Den här tiden på året översköljs han alltid av svåra minnen. Nu håller skrivkrampen honom i ett järngrepp och bokens deadline närmar sig med stormsteg. Så dyker plötsligt en blond, vacker kvinna upp i hans hem för att pynta granen och fylla frysen med hemlagad mat. Hon är tydligen ditskickad av farmodern, och Lucas, som absolut inte har lust med sällskap, ilsknar till ordentligt. Men den pratglada och godhjärtade Eva sätter fart på Lucas fantasi och snart flyger hans fingrar fram över tangentbordet. Hon väcker skaparkraften inom honom, och kanske något i hans frusna hjärta också?**’Lite söt och mycket sexig. Booklist 

Utgivande förlag: HarperCollins Nordic