Mina första bär och svampar – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Emma Jansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Mina första bär och svampar innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mina första bär och svampar är skriven av Emma Jansson och gavs ut 2020-07-22.

Mina första bär och svampar som bok, ljudbok eller e-bok.
Mina första bär och svampar

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mina första bär och svampar

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mina första bär och svampar. Boken är skriven av författaren Emma Jansson. Triumf Förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mina första bär och svampar var 2020-07-22.

Originalspråket som Emma Jansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Mat & matlagning vilket ger den uUf,uQca som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Mina första bär och svampar i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 24 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 282 x 255 x 7 mm och den väger så mycket som 400 g. Mina första bär och svampar ISBN är 9789189083059. Mina första bär och svampar är en del av serien: Upptäck naturen.


Läs Mina första bär och svampar som bok

För dig som vill köpa och läsa Mina första bär och svampar som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mina första bär och svampar som ljudbok

Vill du lyssna på Mina första bär och svampar som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mina första bär och svampar som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mina första bär och svampar som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mina första bär och svampar som pocket

Mina första bär och svampar finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mina första bär och svampar med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mina första bär och svampar med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mina första bär och svampar
 • Författare: Emma Jansson
 • Genre: Mat & matlagning
 • Förlag: Triumf Förlag
 • Utgivningsdatum: 2020-07-22
 • Pris: 109
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 24
 • Fysiska dimensioner: 282 x 255 x 7 mm
 • SAB: uUf,uQca
 • ISBN: 9789189083059

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mina första bär och svampar?

Mina första bär och svampar är skriven av författaren Emma Jansson

När gavs Mina första bär och svampar ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-22.

Var kan jag köpa Mina första bär och svampar?

Vi rekommenderar att du köper Mina första bär och svampar hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Med bonusrecept av stjärnkocken Niklas Ekstedt I boken MINA FÖRSTA BÄR OCH SVAMPAR hittar du olika ätbara bär och svampar som finns i vår svenska natur. Lär dig kort och innehållsrik fakta om bär och svampar som exempelvis hallon, blåbär, hjortron, kantareller, stensopp och trumpetsvamp. Lär dig hur de ser ut och var de kan plockas. I boken finns också bonusrecept av stjärnkocken Niklas Ekstedt samt en sida med bär och svampar som är giftiga. Boken är del fem i den populära serien Upptäck naturen . Fler böcker i serien är: – Mina första fåglar – Mina första fiskar – Mina första träd – Mina första insekter. Författare och illustratör är Emma Jansson som även tecknat böckerna Vems spår?, Vems bajs? & Vems rumpa?.

Utgivande förlag: Triumf Förlag