Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Johansson

Jämför och hitta det billigaste priset på Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla är skriven av Peter Johansson och gavs ut 2020-07-29.

Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla som bok, ljudbok eller e-bok.
Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 109

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla. Boken är skriven av författaren Peter Johansson. Idnhab Ab är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla var 2020-07-29.

Originalspråket som Peter Johansson skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker vilket ger den uRd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 70 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 220 x 155 x 4 mm och den väger så mycket som . Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla ISBN är 9789198632170. Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla är en fristående bok .


Läs Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla som bok

För dig som vill köpa och läsa Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 109 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla som ljudbok

Vill du lyssna på Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla som pocket

Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla
 • Författare: Peter Johansson
 • Genre: Lek-, pyssel- & aktivitetsböcker
 • Förlag: Idnhab Ab
 • Utgivningsdatum: 2020-07-29
 • Pris: 109
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 70
 • Fysiska dimensioner: 220 x 155 x 4 mm
 • SAB: uRd
 • ISBN: 9789198632170

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla?

Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla är skriven av författaren Peter Johansson

När gavs Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2020-07-29.

Var kan jag köpa Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla?

Vi rekommenderar att du köper Min Första bok med Labyrinter, knep och knåp : Med Supertuben Tekla hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Problemlösning, färgläggning och kreativitet går i första hand i denna bok med labyrinter i olika svårighetsgrader, sidor med figurer att färglägga, färger att upptäcka och fylla i, ta reda på vilket djurs barn det är på bilderna, ta reda på vem som bor var samt att lista ut på vilket humör figurerna är på. Allt samtidigt som ni tillsammans sitter ner och har en trevlig gemensam stund, där ni är med och coachar era barn genom bokens utmaningar. Upplev en modern design och ett engagerande innehåll.

Utgivande förlag: Idnhab Ab