Min alltför vackra syster – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Rosa Ventrella

Jämför och hitta det billigaste priset på Min alltför vackra syster innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Min alltför vackra syster är skriven av Rosa Ventrella och gavs ut 2020-06-10.

Min alltför vackra syster som bok, ljudbok eller e-bok.
Min alltför vackra syster

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 199

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Min alltför vackra syster

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Min alltför vackra syster. Boken är skriven av författaren Rosa Ventrella. Piratförlaget är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Min alltför vackra syster var 2020-06-10.

Originalspråket som Rosa Ventrella skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Skönlitteratur i översättning vilket ger den Hce som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Min alltför vackra syster i traditionell inbundet format så består den av 293 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 217 x 146 x 23 mm och den väger så mycket som 534 g. Min alltför vackra syster ISBN är 9789164206596. Min alltför vackra syster är en fristående bok .


Läs Min alltför vackra syster som bok

För dig som vill köpa och läsa Min alltför vackra syster som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 199 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Min alltför vackra syster som ljudbok

Vill du lyssna på Min alltför vackra syster som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Min alltför vackra syster som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Min alltför vackra syster som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Min alltför vackra syster med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Min alltför vackra syster med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Min alltför vackra syster
 • Författare: Rosa Ventrella
 • Genre: Skönlitteratur i översättning
 • Förlag: Piratförlaget
 • Utgivningsdatum: 2020-06-10
 • Pris: 199
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 293
 • Fysiska dimensioner: 217 x 146 x 23 mm
 • SAB: Hce
 • ISBN: 9789164206596
Vem har skrivit Min alltför vackra syster?

Min alltför vackra syster är skriven av författaren Rosa Ventrella.

När gavs Min alltför vackra syster ut?

Boken gavs ut 2020-06-10.

Var kan jag köpa Min alltför vackra syster

Vi rekommenderar att du köper Min alltför vackra syster hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Det är välskrivet, intagande och med ett slut man ryser av. Helhetsbetyg: 4 av 5. BibliotekstjänstI skuggan av andra världskriget växer Teresa och Angelina upp på landsbygden i det fattiga Puglia. De är så olika som två systrar kan vara, Angelina vacker och rebellisk, Teresa blyg men pålitlig. Det är en vardag präglad av kamp för att överleva och när deras far saknas i kriget har deras mor inget annat val än att bli den mäktige baron Personès älskarinna. Skvallret och skammen som sedan följer familjen ger ringar på vattnet.Angelina är den enda som bortser från det, istället drömmer hon om ett annat liv, ett liv som är långt bort från deras torftiga tillvaro. Hon är menad för något större och bättre.Hennes skönhet och hennes längtan efter en annan värld blir också familjens stora sorg.Rosa Ventrella är lärare i italiensk litteratur. Hon är född och uppvuxen i Bari, men bor nu med man och barn i Cremona. Min alltför vackra syster är Rosa Ventrellas andra bok på svenska. Den första, Historien om en anständig familj har utgivits i ett tjugotal länder. Rosa Ventrella har skrivit en familjesaga där en lång kamp mellan de fattiga arbetarna och de rika markägarna påverkar människor mer än kriget. Där myter och vidskepelse är en del av livet. Och framförallt där familjebanden är viktigare än allt annat.

Utgivande förlag: Piratförlaget