Miles Davis Omnibook – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Miles Davis

Jämför och hitta det billigaste priset på Miles Davis Omnibook innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Miles Davis Omnibook är skriven av Miles Davis och gavs ut 2014-12-01.

Miles Davis Omnibook som bok, ljudbok eller e-bok.
Miles Davis Omnibook

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 289

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Miles Davis Omnibook

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Miles Davis Omnibook. Boken är skriven av författaren Miles Davis. Hal Leonard Corporation är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Miles Davis Omnibook var 2014-12-01.

Originalspråket som Miles Davis skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Jazz vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Book.

Om du vill läsa Miles Davis Omnibook i traditionell inbundet format så består den av 232 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 302 x 239 x 20 mm och den väger så mycket som 772 g. Miles Davis Omnibook ISBN är 9781480354784. Miles Davis Omnibook är en fristående bok .


Läs Miles Davis Omnibook som bok

För dig som vill köpa och läsa Miles Davis Omnibook som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 289 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Miles Davis Omnibook som ljudbok

Vill du lyssna på Miles Davis Omnibook som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Miles Davis Omnibook som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Miles Davis Omnibook som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Miles Davis Omnibook med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Miles Davis Omnibook med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Miles Davis Omnibook
 • Författare: Miles Davis
 • Genre: Jazz
 • Förlag: Hal Leonard Corporation
 • Utgivningsdatum: 2014-12-01
 • Pris: 289
 • Format: Book
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 232
 • Fysiska dimensioner: 302 x 239 x 20 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9781480354784
Vem har skrivit Miles Davis Omnibook?

Miles Davis Omnibook är skriven av författaren Miles Davis.

När gavs Miles Davis Omnibook ut?

Boken gavs ut 2014-12-01.

Var kan jag köpa Miles Davis Omnibook

Vi rekommenderar att du köper Miles Davis Omnibook hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

The ultimate resource for studying the work of Miles Davis . For Bb instruments.

Utgivande förlag: Hal Leonard Corporation