Migrationsinfo för alla – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Oskar Adenfelt

Jämför och hitta det billigaste priset på Migrationsinfo för alla innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Migrationsinfo för alla är skriven av Oskar Adenfelt och gavs ut 2016-12-05.

Migrationsinfo för alla som bok, ljudbok eller e-bok.
Migrationsinfo för alla

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 65

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Migrationsinfo för alla

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Migrationsinfo för alla. Boken är skriven av författaren Oskar Adenfelt. Fores är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Migrationsinfo för alla var 2016-12-05.

Originalspråket som Oskar Adenfelt skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Migration, immigration & emigration vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Migrationsinfo för alla i traditionell inbundet format så består den av 106 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 148 x 105 x 6 mm och den väger så mycket som 94 g. Migrationsinfo för alla ISBN är 9789187379352. Migrationsinfo för alla är en del av serien: Migrationsinfo för alla.


Läs Migrationsinfo för alla som bok

För dig som vill köpa och läsa Migrationsinfo för alla som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos antingen Bokus eller Adlibris. Rekommenderat pris är 65 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Migrationsinfo för alla som ljudbok

Vill du lyssna på Migrationsinfo för alla som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Migrationsinfo för alla som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus och Adlibris kan du enkelt och smidigt köpa Migrationsinfo för alla som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Fri frakt

Vill du köpa Migrationsinfo för alla med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Migrationsinfo för alla med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Migrationsinfo för alla
 • Författare: Oskar Adenfelt
 • Genre: Migration, immigration & emigration
 • Förlag: Fores
 • Utgivningsdatum: 2016-12-05
 • Pris: 65
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 106
 • Fysiska dimensioner: 148 x 105 x 6 mm
 • SAB:
 • ISBN: 9789187379352
Vem har skrivit Migrationsinfo för alla?

Migrationsinfo för alla är skriven av författaren Oskar Adenfelt.

När gavs Migrationsinfo för alla ut?

Boken gavs ut 2016-12-05.

Var kan jag köpa Migrationsinfo för alla

Vi rekommenderar att du köper Migrationsinfo för alla hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Migrationsinfo för alla är fylld av relevant statistik, klargörande fakta, sammanställningar av forskningsläget och samtal med personerna bakom siffrorna.Nu kommer äntligen den nya och uppdaterade utgåvan av Migrationsinfo för alla. Sedan den första utgåvan har debatten skiftat från hur många som kommer till Sverige till hur vi gör det bästa av situationen med de som redan kommit hit. Boken hjälper dig att bättre förstå dessa frågor, med extra fokus på ensamkommande barn.Migrationsinfo för alla används idag runt om i Sverige av kommunpolitikern som behöver argument, läraren som planerar sin lektion, journalisten som letar fakta, den sakkunniga som letar underlag och studenten till sin uppsats. Använd den du också!Texterna i boken kommer från Migrationsinfo.se, Sveriges mest använda hemsida för frågor om integration och migration i Sverige, som drivs av tankesmedjan Fores.

Utgivande förlag: Fores