Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Gunnar Alsmark

Jämför och hitta det billigaste priset på Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien är skriven av Gunnar Alsmark och gavs ut 2007-12-01.

Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien som bok, ljudbok eller e-bok.
Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 159

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien. Boken är skriven av författaren Gunnar Alsmark. Makadam förlag är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien var 2007-12-01.

Originalspråket som Gunnar Alsmark skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Samhälle & politik vilket ger den Ohd som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du vill läsa Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 469 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 233 x 175 x 40 mm och den väger så mycket som . Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien ISBN är 9789170610417. Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien är en del av serien: Centrum för Danmarksstudier (del 15).


Läs Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien som bok

För dig som vill köpa och läsa Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 159 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien som ljudbok

Vill du lyssna på Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien som pocket

Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien
 • Författare: Gunnar Alsmark
 • Genre: Samhälle & politik
 • Förlag: Makadam förlag
 • Utgivningsdatum: 2007-12-01
 • Pris: 159
 • Format: Inbunden
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 469
 • Fysiska dimensioner: 233 x 175 x 40 mm
 • SAB: Ohd
 • ISBN: 9789170610417

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien?

Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien är skriven av författaren Gunnar Alsmark

När gavs Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2007-12-01.

Var kan jag köpa Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien?

Vi rekommenderar att du köper Migration och tillhörighet : inklusions- och exklusionsprocesser i Skandinavien hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Invandring börjar alltid med utvandring. Migranter lämnar inte utan vidare sina hemländer och blir ett med invandringsländerna. I stället äger deras liv rum i spänningsfältet mellan ut- och invandringsländerna, och därigenom utmanar de frågan om tillhörighet. Forskarna i denna bok — etnologer, sociologer, pedagoger, socialantropologer, historiker, ekonomhistoriker och religionsvetare från Danmark, Norge och Sverige — presenterar en rad aktuella teoretiska och analytiska ingångar till studiet av migration. Som två centrala aspekter av migration utforskar artiklarna bland annat hur migranters ofta mångtydiga tillhörighet produceras och tar form, samt hur invandringsländerna hanterar den ökade samhälleliga komplexitet som hänger samman med migration. Författarna sätter med olika begrepp fokus på produktion av och villkor för inklusion och exklusion. Genom sina olika teoretiska infallsvinklar bryter bokens författare med den oft a dominerande uppmärksamheten på invandrarnas påstådda brister, och sätter i dess ställe en forskning som undersöker relationerna mellan migration och tillhörighet som komplexa processer. Samtidigt prövas forskningens möjligheter att omspänna just dessa komplexiteter. Artiklarna är huvudsakligen baserade på kvalitativa studier inom utbildning, arbetsmarknadsrelationer, den politisk-administrativa organiseringen av integrationsfältet och unga sekulära muslimers omvärldsförståelse i Skandinavien. Således tecknar boken också konturerna av forskningsfältets empiriska bredd och komplexitet.

Utgivande förlag: Makadam förlag