Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Katariina Asikainen

Jämför och hitta det billigaste priset på Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt är skriven av Katariina Asikainen och gavs ut 2018-12-12.

Mera Favorit matematik 4B Elevpaket - Digitalt + Tryckt som bok, ljudbok eller e-bok.
Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt. Boken är skriven av författaren Katariina Asikainen. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt var 2018-12-12.

Originalspråket som Katariina Asikainen skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Matematik & räkneträning vilket ger den Ta som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 224 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 261 x 198 x 18 mm och den väger så mycket som . Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt ISBN är 9789144124162. Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt är en fristående bok .


Läs Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt som bok

För dig som vill köpa och läsa Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt som ljudbok

Vill du lyssna på Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt som pocket

Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt
 • Författare: Katariina Asikainen
 • Genre: Matematik & räkneträning
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2018-12-12
 • Pris: 206
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 224
 • Fysiska dimensioner: 261 x 198 x 18 mm
 • SAB: Ta
 • ISBN: 9789144124162

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt?

Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt är skriven av författaren Katariina Asikainen

När gavs Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2018-12-12.

Var kan jag köpa Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt?

Vi rekommenderar att du köper Mera Favorit matematik 4B Elevpaket – Digitalt + Tryckt hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Favorit matematik är ett basläromedel i matematik med en gedigen, välfungerande och tydlig struktur. Materialet kommer från Finland där det är uppskattat för strukturen och de goda resultaten hos eleverna. Materialet är helt anpassat till Lgr 11 (rev 2017).Tillsammans med Skatan Sally och Ekorren Kurre får eleverna hjälp att bygga upp en stabil matematisk grund. Det är då matematiken blir en favorit! Digital kompetens med programmering infördes redan 2016 i Finland. Nu får du som använder Favorit matematik dra nytta av finska lärare och elevers erfarenheter.Favorit matematik utgående upplagaFör dig som redan arbetar i Favorit matematik idag och behöver komplettera med fler elevpaket av den utgående upplagan finns dessa fortfarande att beställa för komplettering. Kontakta din ordinarie återförsäljare eller Studentlitteraturs kundservice på kundservice@studentlitteratur.se eller 046-31 21 00.Du kan fortsätta använda den lärarhandledning du redan har. Den digitala lärarhandledningen kompletteras med stöd för undervisning i de reviderade elevpaketen.Elevpaket i ny upplagaElevpaketet till Mera Favorit matematik 4B ger dina elever de bästa förutsättningarna för ett varierat lärande då det kombinerar det digitala läromedlet med en tryckt elevbok, laborativt material och häftet Bedömning för lärande. Serien består av en A-bok och en B-bok per läsår som används på höstterminen respektive vårterminen.Digitalt läromedelI det digitala läromedlet finns alla grundbokens texter inlästa, såväl instruktioner som ramberättelse och det finns möjlighet för eleven att anteckna sina svar via ett tangentbord. Det digitala läromedlet innehåller också filmer och övningar som tränar de metoder och begrepp som varit lektionens fokus. Dessutom får eleven tillgång till den populära matteordlistan med matematiska ord och begrepp för åk 1-6. Matteorden är illustrerade, förklarade, inlästa och eleverna får träna dem i självrättande övningar. Det digitala läromedlet är giltigt i 1 år från aktivering.Instruktionsguider för föräldrarElevbokElevboken består av 5 kapitel som alla är indelade i lektioner. Till varje lektion finns det fyra sidor. Det obligatoriska uppslaget och uppslaget att träna extra på ÖVA och PRÖVA. Favorit matematik är ett finskt läromedel och författarna förklarar varje matematiskt steg noggrant med varierade och lekfulla uppgifter. I elevboken tränar eleven på egen hand med den gemensamma kommunikativa undervisningen leder du med hjälp av lärarhandledningens resurser.Laborativt materialMed varje elevpaket följer ett kuvert med laborativt tvådimensionellt material. Praktisk inlärning, att vara aktiv, spela spel, undersöka, berätta, lyssna och förankra matematiken i vardagen är viktigt i Favorit matematik. I lärarhandledningen som hör till elevboken finns det då och då övningar i vilka de laborativa materialen används…

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB