Medarbetarskap i praktiken – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Freddy Hällstén

Jämför och hitta det billigaste priset på Medarbetarskap i praktiken innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Medarbetarskap i praktiken är skriven av Freddy Hällstén och gavs ut 2006-04-01.

Medarbetarskap i praktiken som bok, ljudbok eller e-bok.
Medarbetarskap i praktiken

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 313

Bok / Ebok

Ljudbok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Medarbetarskap i praktiken

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Medarbetarskap i praktiken. Boken är skriven av författaren Freddy Hällstén. Studentlitteratur AB är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Medarbetarskap i praktiken var 2006-04-01.

Originalspråket som Freddy Hällstén skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är vilket ger den Qba som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Medarbetarskap i praktiken i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 312 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är 225 x 255 x 20 mm och den väger så mycket som 460 g. Medarbetarskap i praktiken ISBN är 9789144038988. Medarbetarskap i praktiken är en fristående bok .


Läs Medarbetarskap i praktiken som bok

För dig som vill köpa och läsa Medarbetarskap i praktiken som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 313 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Medarbetarskap i praktiken som ljudbok

Vill du lyssna på Medarbetarskap i praktiken som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Medarbetarskap i praktiken som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Medarbetarskap i praktiken som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Medarbetarskap i praktiken som pocket

Medarbetarskap i praktiken finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Medarbetarskap i praktiken med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Medarbetarskap i praktiken med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Medarbetarskap i praktiken
 • Författare: Freddy Hällstén
 • Genre:
 • Förlag: Studentlitteratur AB
 • Utgivningsdatum: 2006-04-01
 • Pris: 313
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 312
 • Fysiska dimensioner: 225 x 255 x 20 mm
 • SAB: Qba
 • ISBN: 9789144038988

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Medarbetarskap i praktiken?

Medarbetarskap i praktiken är skriven av författaren Freddy Hällstén

När gavs Medarbetarskap i praktiken ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2006-04-01.

Var kan jag köpa Medarbetarskap i praktiken?

Vi rekommenderar att du köper Medarbetarskap i praktiken hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Medarbetarskap, det vill säga hur medarbetare hanterar relationen till arbetsgivaren och till övriga medarbetare, har under senare år uppmärksammats i många företag och organisationer. Med utgångspunkt från begreppen ansvar, engagemang, förtroende och samarbete beskrivs hur medarbetarskap utövas inom olika delar av svenskt arbetsliv.Författarnas huvudbudskap är att medarbetarskap, liksom ledarskap, bäst utvecklas genom att relationen mellan chef och medarbetare stärks. Detta kräver ett samspel mellan engagerade medarbetare och närvarande chefer. De menar också att ett positivt medarbetarskap förutsätter insiktsfulla ledare med ett välutvecklat personalansvar.I boken får läsaren flera råd om hur ett konstruktivt medarbetarskap kan skapas. Andra viktiga teman som ingående diskuteras i boken är:* hur arbetslivets förändringar påverkar medarbetarskapet, t.ex. internationalisering och framväxt av nya värderingsmönster* dynamiken mellan individuellt och gemensamt medarbetaransvar samt hur strukturer och rutiner påverkar medarbetarskapet* skillnader i medarbetarskap mellan offentlig och privat verksamhet* etiska aspekter och hur ett mer myndigt medarbetarskap kan utvecklas.Medarbetarskap i praktiken passar utmärkt som kurslitteratur vid universitetsutbildningar med inriktning mot arbetslivet. Den innehåller även värdefull läsning för chefer, personalvetare och medarbetare som vill öka sin kunskap om medarbetarskap och därigenom stärka relationen mellan chef och medarbetare.

Utgivande förlag: Studentlitteratur AB