Med livet som insats

Med livet som insats – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Veronica Palm

Jämför och hitta det billigaste priset på Med livet som insats innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Med livet som insats är skriven av Veronica Palm och gavs ut .

Med livet som insats som bok, ljudbok eller e-bok.
Med livet som insats

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 206

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Med livet som insats

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Med livet som insats. Boken är skriven av författaren Veronica Palm. Bokfabriken är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Med livet som insats var .

Originalspråket som Veronica Palm skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess kategoriseras i genren: “Deckare” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Inbunden.

Om du är ute efter ISBN-numret för Med livet som insats är det: 9789180310826.


Läs Med livet som insats som bok

För dig som vill köpa och läsa Med livet som insats som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 206 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Med livet som insats som ljudbok

Vill du lyssna på Med livet som insats som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Med livet som insats som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Med livet som insats som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Med livet som insats som pocket

Med livet som insats finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Med livet som insats med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Med livet som insats med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Med livet som insats
  • Författare: Veronica Palm
  • Genre: Deckare
  • Förlag: Bokfabriken
  • Utgivningsdatum:
  • Pris: 206
  • Format: Inbunden
  • ISBN: 9789180310826

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Med livet som insats?

Med livet som insats är skriven av författaren Veronica Palm

När gavs Med livet som insats ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut .

Var kan jag köpa Med livet som insats?

Vi rekommenderar att du köper Med livet som insats hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Det har varit en händelserik mandatperiod för kulturutskottets ordförande Emilia Berg, men nu står äntligen riksdagens sommaruppehåll för dörren. Det är snart dags för den årliga politikerveckan i Visby och Almedalen och till hösten drar valrörelsen i gång. Allra mest längtar Emilia efter semester tillsammans med sina barn. Då händer det oerhörda. Ett bombhot som sätter stopp för vårens allra sista omröstning i riksdagen visar sig vara inledningen på en dödlig konspiration med förgreningar högt upp i ett av regeringspartierna. En sammansvärjning på den absoluta högerkanten tänker genomföra ett blodigt och våldsamt attentat under Almedalsveckan. Emilias namn tillsammans med andra kvinnliga toppolitiker står överst på konspiratörernas dödslista. Dagarna i Almedalen är en osynlig nedräkning mot det fruktansvärda som är på väg att hända. Emilias personliga koppling till en av konspiratörerna leder henne in i sammansvärjningens hjärta. I slutändan är hon den enda som kan stoppa terrordådet, med sitt eget liv som insats. VERONICA PALM är spänningsförfattare och före detta politiker. Efter att ha lämnat politiken har hon förutom serien om Emilia Berg också skrivit den feministiska idéboken <i>Systerskap</i>, bidrag i antologier och krönikor för bland annat Dagens Arena och ETC. Hon är även ordförande i Alla kvinnors hus, Sveriges största kvinnojour.   "En spännande politisk thriller som inte går sluta läsa. Skickligt skriven med äkta och vad som känns känslomässigt sanna karaktärer." – Miasbok "Utan tvekan är det här den särklass bästa i serien och då har de andra två varit riktigt bra. Spänningen och det molande obehaget håller läsaren i ett skruvstäd till sista sidan i den här högaktuella boken." – Boknjutaren "Alltså, hon gör det igen. Vilken bok, läs läs läs!!! Mycket spänning, håller andan gång på gång och vill bara veta vad som händer härnäst. En nagelbitare, och en solklar 5/5 för mig." – Morsansbokhylla   <b>Sagt om tidigare böcker i serien:</b> <i>Inte alla män</i> Begåvad debutdeckare. – Lotta Olsson, Dagens Nyheter Riktigt spännande och välskriven. – Marie Magnusson, Smålandsposten Inte alla män / / är en välskriven och tät berättelse. Den blottlägger kvinnors vanmakt men också styrkan i sammanhållning och att bryta tystnaden. Lena Condelius, BTJ   <i>Ett högt pris</i> Spännande, engagerat och insiktsfullt! – Kenneth Gysing, Femina En bladvändande politisk spänningsroman som handlar om samtidens stora frågor i samband med metoo. – Katarina Tavakol, BTJ

Utgivande förlag: Bokfabriken