Med i matchen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Jeff Kinney

Jämför och hitta det billigaste priset på Med i matchen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Med i matchen är skriven av Jeff Kinney och gavs ut 2021-11-01.

Med i matchen som bok, ljudbok eller e-bok.
Med i matchen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 147

Bok / Ebok

Disclaimer: Ingen ljudbokstjänst har alla böcker i sitt sortiment och utbudet hos dessa kan komma att förändras. Försäkra dig därför om att just den tjänst du väljer har de böcker du är ute efter genom att göra en sökning på dess webbplats.


Information om Med i matchen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Med i matchen. Boken är skriven av författaren Jeff Kinney. Bonnier Carlsen är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Med i matchen var 2021-11-01.

Originalspråket som Jeff Kinney skrev och gav ut boken på var . Dess kategoriseras i genren: “Barn & tonår” och finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Kartonnage.

Om du är ute efter ISBN-numret för Med i matchen är det: 9789179758721.


Läs Med i matchen som bok

För dig som vill köpa och läsa Med i matchen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 147 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Med i matchen som ljudbok

Vill du lyssna på Med i matchen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! Observera att ingen av ljudbokstjänsterna har exakt alla böcker så gör en sökning hos den tjänst som faller dig i smaken för att försäkra dig att just de böcker du vill lyssna på finns hos den tjänsten. 

Läs Med i matchen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Med i matchen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Med i matchen som pocket

Med i matchen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Med i matchen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Med i matchen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

  • Boktitel: Med i matchen
  • Författare: Jeff Kinney
  • Genre: Barn & tonår
  • Förlag: Bonnier Carlsen
  • Utgivningsdatum: 2021-11-01
  • Pris: 147
  • Format: Kartonnage
  • ISBN: 9789179758721

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Med i matchen?

Med i matchen är skriven av författaren Jeff Kinney

När gavs Med i matchen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2021-11-01.

Var kan jag köpa Med i matchen?

Vi rekommenderar att du köper Med i matchen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat. Ingen ljudbokstjänst har exakt alla böcker i sitt sortiment så kontrollera att just de böcker du vill lyssna på finns hos den du väljer.


Förlagets text om boken:  

Greg Heffley och sport är ingen vinnande kombination. Efter en hemsk idrottsdag i skolan är Greg beredd att lägga gympaskorna, puckarna och bollarna på hyllan för gott. Men efter att hans mamma ber honom att ge idrott och sport en sista chans går Greg motvilligt med på att försöka ta en plats i basketlaget. Uttagningen går dock katastrofalt och Greg förstår att det är kört. Då hör stadens sämsta lag av sig och erbjuder honom en plats. När säsongen drar i gång står det klart att ett mindre mirakel krävs för att Gregs lag ska kunna vinna en enda match. Men bollen är rund, allting kan hända, och plötsligt dyker ett kanonläge upp … Kommer Greg att vara med i matchen, ha fingertoppskänsla och kunna visa kyla när allt ska avgöras – eller bränner han sin chans? Läs om hur det går för Greg i "Med i matchen" den fristående 16:e delen i "Dagbok för alla mina fans"-serien. Boken är som alltid skriven och illustrerad av den bästsäljande författaren Jeff Kinney. Dagbok för alla mina fans är "… en av de mest framgångsrika barnboksserier som någonsin publicerats", enligt The Washington Post. Böckerna om Greg har sedan starten 2007 sålt i över 250 miljoner exemplar världen över och kommit ut på över 65 språk!

Utgivande förlag: Bonnier Carlsen