Mat Collishaw – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Craig Burnett

Jämför och hitta det billigaste priset på Mat Collishaw innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mat Collishaw är skriven av Craig Burnett och gavs ut 2017-05-01.

Mat Collishaw som bok, ljudbok eller e-bok.
Mat Collishaw

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 269

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mat Collishaw

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mat Collishaw. Boken är skriven av författaren Craig Burnett. Blain är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mat Collishaw var 2017-05-01.

Originalspråket som Craig Burnett skrev och gav ut boken på var Engelska. Dess genre är Encyklopedier & referensverk Kultur vilket ger den som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad (Paperback / softback).

Om du vill läsa Mat Collishaw i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 95 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Mat Collishaw ISBN är 9780995490932. Mat Collishaw är en fristående bok .


Läs Mat Collishaw som bok

För dig som vill köpa och läsa Mat Collishaw som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 269 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mat Collishaw som ljudbok

Vill du lyssna på Mat Collishaw som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mat Collishaw som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mat Collishaw som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mat Collishaw som pocket

Mat Collishaw finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mat Collishaw med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mat Collishaw med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mat Collishaw
 • Författare: Craig Burnett
 • Genre: Encyklopedier & referensverk Kultur
 • Förlag: Blain
 • Utgivningsdatum: 2017-05-01
 • Pris: 269
 • Format: Häftad (Paperback / softback)
 • Språk: Engelska
 • Antal sidor: 95
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB:
 • ISBN: 9780995490932

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mat Collishaw?

Mat Collishaw är skriven av författaren Craig Burnett

När gavs Mat Collishaw ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2017-05-01.

Var kan jag köpa Mat Collishaw?

Vi rekommenderar att du köper Mat Collishaw hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

Utgivande förlag: Blain