Mänsklig försäljning i den digitala världen – Köp som bok, ljudbok och e-bok

av Peter Bergdahl

Jämför och hitta det billigaste priset på Mänsklig försäljning i den digitala världen innan du gör ditt köp. Köp som antingen bok, ljudbok eller e-bok. Mänsklig försäljning i den digitala världen är skriven av Peter Bergdahl och gavs ut 2019-04-03.

Mänsklig försäljning i den digitala världen som bok, ljudbok eller e-bok.
Mänsklig försäljning i den digitala världen

Bokrums betyg: ⭐⭐⭐⭐⭐

Rek. pris: 129

Bok / Ebok

Ljudbok


Information om Mänsklig försäljning i den digitala världen

Här hittar du all information du kan tänkas vilja veta kring Mänsklig försäljning i den digitala världen. Boken är skriven av författaren Peter Bergdahl. Vulkan är ansvarigt utgivande bokförlag och därmed de som gav ut boken. Utgivningsdatumet för Mänsklig försäljning i den digitala världen var 2019-04-03.

Originalspråket som Peter Bergdahl skrev och gav ut boken på var Svenska. Dess genre är Administration av försäljning & marknadsföring vilket ger den Qia som SAB. Boken finns i flera olika versioner men dess vanligaste format är Häftad.

Om du vill läsa Mänsklig försäljning i den digitala världen i traditionell inbundet format eller pocket så består den av 121 antal sidor. Dess fysiska dimensioner är och den väger så mycket som . Mänsklig försäljning i den digitala världen ISBN är 9789188931801. Mänsklig försäljning i den digitala världen är en fristående bok .


Läs Mänsklig försäljning i den digitala världen som bok

För dig som vill köpa och läsa Mänsklig försäljning i den digitala världen som traditionell bok i inbundet- eller pocketformat rekommenderar vi att köpa den hos Bokus. Rekommenderat pris är 129 men det kan komma att ändras snabbt. Klicka in hos respektive bokhandel ovan för att se aktuellt pris och enkelt beställa hem boken.

Lyssna på Mänsklig försäljning i den digitala världen som ljudbok

Vill du lyssna på Mänsklig försäljning i den digitala världen som ljudbok? Då rekommenderar vi att du skapar ett konto hos Bookbeat eller Nextory som är de två ledande och klart bästa tjänsterna för dig som lyssnar på ljudböcker. Klicka in till respektive ljudbokstjänst ovan och skapa ditt konto redan idag! 

Läs Mänsklig försäljning i den digitala världen som e-bok

Är du ägare av en läsplatta eller gillar du att läsa böcker via datorn eller surfplattan? Hos Bokus kan du enkelt och smidigt köpa Mänsklig försäljning i den digitala världen som e-bok. Klicka in till respektive bokhandel ovan och beställ enkelt och billigt din e-bok.

Läs Mänsklig försäljning i den digitala världen som pocket

Mänsklig försäljning i den digitala världen finns i vissa fall som pocketbok. Klicka in till Bokus så ser du alla tillgängliga format för boken.

Fri frakt

Vill du köpa Mänsklig försäljning i den digitala världen med fri frakt? Hos Bokus köper du böcker med fri frakt om du handlar för 99kr eller mer! Handlar du för mindre kostar frakten 15kr med 3 vardagar som uppskattad leveranstid. Vill du köpa Mänsklig försäljning i den digitala världen med expressleverans på 1-2 vardagar kostar det 25kr.

Fakta om boken

 • Boktitel: Mänsklig försäljning i den digitala världen
 • Författare: Peter Bergdahl
 • Genre: Administration av försäljning & marknadsföring
 • Förlag: Vulkan
 • Utgivningsdatum: 2019-04-03
 • Pris: 129
 • Format: Häftad
 • Språk: Svenska
 • Antal sidor: 121
 • Fysiska dimensioner:
 • SAB: Qia
 • ISBN: 9789188931801

Vanliga frågor om boken

Vem har skrivit Mänsklig försäljning i den digitala världen?

Mänsklig försäljning i den digitala världen är skriven av författaren Peter Bergdahl

När gavs Mänsklig försäljning i den digitala världen ut?

Boken i den här utgåvan gavs ut 2019-04-03.

Var kan jag köpa Mänsklig försäljning i den digitala världen?

Vi rekommenderar att du köper Mänsklig försäljning i den digitala världen hos Bokus. Vill du lyssna på boken som ljudbok kan du göra det hos Nextory eller Bookbeat.


Förlagets text om boken:  

“I ett företag händer ingenting förrän någon säljer någonting. Boken lär ut hur du ska utveckla ditt sälj så att du alltid är top of mind hos dina kunder. Oavsett om du jobbar med B2B eller B2C så är den enda förkortningen som du behöver förstå, behärska och utveckla H2H, human to human. I en affärsrelation så är det en människa som köper av en annan människa.”Peter har en lång karriär inom försäljning. Genom att från start för snart 20 år sedan alltid jobba kundfokuserad så har han krönt stora framgångar som säljare, säljchef, försäljningschef och VD. Vid sidan av sitt jobb som VD på en ledande digital mediabyrå föreläser och utbildar Peter säljare och säljchefer i alla branscher.

Utgivande förlag: Vulkan